Mrv239_ Hafise Bulaşık makinasinin markası ne benimki Vestel hiç kabasini almadan BİM’in deterjanı ile çok güzel yikiyor 😂
Mrv239_ Hafise Belki de makinanın durulamasindan kaynaklı koku anneminki de Arçelik iyice kabasini alır öyle koyar iyi yıkamaz kokar
kucuktosbik27 miniginannesi9 valla öyle temizliyorsa iyi fikir ama fairy de jelli olduğu için yapamam onu ama başka markaya geçmeyi düşünüyorum bende
miniginannesi9 kucuktosbik27 nette görmüştüm, fairy jel tableti buzlukta döndürüp kesiyolardi, ama ben normal bim tableti kırıp yarısını kullanıyorum, hem de kimyasal içerikli hepsi ne kdr az o kdr iyi
kucuktosbik27 miniginannesi9 bimin ki leke bırakıyor diye onu kullanırken fairy e geçmiştim ama fairy okadar kimyasal içeriyorki tabakların desenlerini çıkardı 😅
Varol123 Hafise kocanada kokuyosa işler değişir bu makinayla alakalo olmayabilir gider yerlerinizde vardır problem mutfak gider yerini lavabo banyo tuvalet lavabolari hepsini temizleyin yani eşiniz lavabo açıcı döksün siz uzak durun bide öyle deneyin
Gokcelii Hafise bende finish kullanırken kapağını açıp kaçıyordum resmen değişik bi koku yapıyo hepte lekeli çıkıyordu. Şimdi fairy kullanıyorum ohh mis gibi hem tertemiz hemde gayet güzel kokuyo değiştir tablet markanı canım