Buketkucuk Hafise o bilindik makine kokusu berbat zaten ya, bende a101den limon kokusu aldım makine için o biraz önlüyor kokuyu ondan alabilirsin
miniginannesi9 Buketkucuk ben de aldım ondan, çok güzel kokuyor ama caydanlikta bı koku bırakmış çay sanki limonlu limonlu😂
miniginannesi9 kucuktosbik27 ben o yüzden bulaşık makinesi tabletini ikiye bölüp kullaniyorum, hep kimyasal oranı azalıyor hem de daha tasarruflu oluyir
kucuktosbik27 miniginannesi9 valla öyle temizliyorsa iyi fikir ama fairy de jelli olduğu için yapamam onu ama başka markaya geçmeyi düşünüyorum bende
Fatos_teke46 Hafise bnde tam aksine makine kokusu aşırı güzel hoş geliyor sırf kokusunu almak için biter bitmez açıyorum 😂😂😂
Fatos_teke46 Hafise finish kullanıyorum bnde ama limon yerine karanfil koyuyorum makineye limon temizliyor ama tam aksine kokusunu ağır getirdiği için hiç sevmem onu 🤷🏻♀️
Varol123 Hafise hamileliginden yana olmasın bu koku canim baska birine koklat bi oda aynı şeyi soyleyecekmi
Varol123 Hafise kocanada kokuyosa işler değişir bu makinayla alakalo olmayabilir gider yerlerinizde vardır problem mutfak gider yerini lavabo banyo tuvalet lavabolari hepsini temizleyin yani eşiniz lavabo açıcı döksün siz uzak durun bide öyle deneyin
nursheenn Hafise servis limon koymayın makineye zarar veriyor diyordu. Bulaşık makinesi temizleyicisi alıp bir boş yıka makineyi belki geçer kokusu😊
Mrv239_ Hafise Finis feyri koku yaptı benim makinem de bimden aldim en ucuzundan hiç koku yok çok da güzel yıkıyor 😂
Mrv239_ Hafise Bulaşık makinasinin markası ne benimki Vestel hiç kabasini almadan BİM’in deterjanı ile çok güzel yikiyor 😂