Buketkucuk Semraersoyyyyy buz kompress yapabilirsin fakat bunun dışında yapabileceğin pek birşey yok maalesef, kolunun üzerine uzanmamaya çalış gerçi istesen de uzanamıyor insan ama🙊 2-3 gün sürüyor ağrısı gittikçe azalıyor sonra da geçiyor zaten sabret🙏🏼
Atesbeyinannesi Semraersoyyyyy bana ebe aşıdan sonra 3 gün duş alma dedi canım bekle bir 3 gün istersen 🤗 bu arada ağrısı normal benim de 3 gün ağrım oldu pamuğa limon kolonyası döküp aşı yerine sürüyordum biraz rahatlatıyordu 🤗
Ebruytgn Birinci tetenoz da çok ağrısı oldu . Kolumu kakdiramadim . İki üç güne geçti . İkincide hiç hissetmedim.
Yusufaras81 Semraersoyyyyy canım ben geçen hafta oldum inan iğneden çok korkuyorum ama hiçbişey hissetmedim ateş ağrı sızı olmadı çok şükür sadece iki gün kolumu arkaya doğru iterken hafif bir ağrı oldu oda sanki tutulmuş gibi merak etme
archmom Semraersoyyyyy 20 ve 24. Haftada yaptırdım . Çok agrılı geçti . Buz koydum o biraz rahatlatmıstı . 2. Doz bana daha agır geldi onda parol kullanmak durumund kaldım 🙏🏻
AsenaEmre Semraersoyyyyy Buz dolabında kolanyayi bekletin pamukla sürün buz uygulayın bende ikinci dozu olacağım 🤦🤦
mevos_blt07 Semraersoyyyyy ben 2. Dozu vuruldum bu daha çok ağrıdı😣 ağır iş yapmayın ve kolonya sürebilirsiniz🙏🏼
22Ege00 Semraersoyyyyy ilk 24saat soguk ugulama sonra ki 24 saat sıcak uygulama demişti hemşire iki gün önce oldum şuan iki gün agrı vardı şuan yok
ozlem3333 Semraersoyyyyy buz koy parol iç benım de felaket agrım oldu 4 gün cektım agrıyı buz biraz ıyı geldi