SB_ gizemozdemir1990 🤣 gerçekten bazı doktorlar diğerlerine göre değişik yöntemler kullanıyor ama sonuç olarak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
ulviyedemirbas2 SB_ Allah yaa biz artık 38cı haftadayız her hafta nstye gidiyorum sancım cıkmıyor o yuzden daha bekliyorum Nisan 19u dedi ama sancım cıkmadığı için kaldı haftaya perşembe yıne gidicez nstye 🤦🏻♀️
Sevdalianne Ozge1708 bizim de 23 nisan 😍 ikiz gebeyim ben 36+6 oluyoruz o gün insallah kuvez surecleri olmaz bebislerim
Ozge1708 Sevdalianne Inşallah canm. Benim de bebeğim biraz zayıf 38 olacağız 23 nisan da bende onu düşünüyorum inşallah bizim de olmaz.
ulviyedemirbas2 SB_ valla anlamadım ki bende 3haftadır gidip geliyorum nstye sancı yok ama gel gör ki gece sancıdan yatamıyorum bile önumuzde kı hafta yıne gıdıcem bakalım ne olacak 🤷♀️
SB_ ulviyedemirbas2 benide nstye soktu bugün ama Allah korusun erken doğum felan olur diye kontrol amaçlı öyle durumda acil sezaryena alıyorlar Ama sen 38 haftalık olmuşsun daha neyi bekliyor anlamadım 🙄
depsizoo SB_ patlıcam şimdi yediklerim geri geliyo ama 5 dk sonra gene acıkıcam ne anladım ben bu işten
ulviyedemirbas2 SB_ valla bi bılsem neyı bekliyor bende rahat değilim artık geceler yatamıyorum ağrı sancı söyluyorum ama nstde sancı cıkmıyor diyor🤦🏻♀️