SineMina Mucizepamugum 17. Haftamda suyum geldi ama oyle tirnak kadar fln degil yani pecete tamamen sirilsiklam oldu ped koyup hemen acile gittik gidene kadar ped dolmustu suyun gelse anlarsin yani canim
Mucizepamugum SineMina Allah razı olsun verdigin bilgi icin 🤲Rabbim hayırlisıyla butun annelerin kucagjna almayi nasip etsin acilarini göstermesin insallah 🤲 mudahale ettilermi peki size hemen
SineMina Mucizepamugum yapicak bisy kalmiyo malesef su geldiginde kanama olsa durdurma sanslari oluyomus ama malesef kaybettim bebegimi cok sukur sonra iki evladim daha oldu rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin ins 🤲
Eylulunannesi-2 Boncukgiller003 idrar olsa anlamazmydk bende bi kac gündr takibini yapıyorum ama yinede oluyor
Eylulunannesi-2 Crn1996 bende 28 haftalıgm bi kac gündr oluyor. Yüreğim agzıma geldi su sızdryorum dye. Hala şüphedym pazartesi gdecgm doktora insallah ama ciddi bsey olsa anlardk sanki deglmi cidden
Mucizepamugum Eylulunannesi-2 bencede anlardik diye düşünüyorum banada bilgi verin olurmu doktordan gelince
Crn1996 Eylulunannesi-2 canım merak etme akıntıdır çünkü su olsa durduramazsın demişti doktorum ve bu haftalarda su gelmesi çok nadir rastlanan birşeymiş içini ferah tut ☺️
HaticeNaz-Kemal Mucizepamugum ohooo günüm bitti hala var çok şık tuvalete gidiyorum ama genede oluyor günlük ped yasak zaten öyle idare edioz eşim bazdn soruyor bende bundan napim diom
Mucizepamugum HaticeNaz-Kemal korkuyorum bazen hersey Allahtan geliyo diyorum ana yüregi işte gonlum oyle desede gözümden yaş akmaya devam ediyo 😢
Mucizepamugum SineMina Rabbim hayırli uzun ömurler versin 🤲peki amniyon sivisi geldiginde yeni dogmus bebek gibimi kokuyodu 😔
HaticeNaz-Kemal Mucizepamugum korkma canım doktor eğer suyu değil dediyse sıkma canını sıkıntıya girme tadını çıkarın hamileligin ya ben vallaha hamile gibi değilim iş güç oğlum derken gece bile uyku yok oğlum eşim ben bir yatakta sikis tikis
SineMina Mucizepamugum kokuyu tam hatrlamiyorum o anki soktan ama bebegim bekledigimden buyuktu 30 cm hemen hemen boyu ve cok zayifti amnion sivisida once sefaf renkte geldi sonra acik yesile dondu rengi
Eylulunannesi-2 Crn1996 saol cnm. Su olsa belki bebegn hareketleri de azalrdı. Şimdlk iyi gibi hareketleri aynı zaten. İnsallah akıntı olsn. Zaten akıntıyla yasamak artık sıradan bişey oldu benm içşn :)