Mucizepamugum Hanımlar 19 haftalik gebeyim ic camasirimda serçe parmaginin tirnagi kadar islaklik vardi akintimda yoktu doktora sordum Allah korusun kaçak olsa sırılsıklam olur dedi kesede bisey göremedi sizinde oluyomu bazen azda olsa ıslaklık 😪
Crn1996 Mucizepamugum canım çok normal ben de yaşamıştım ara ara halen oluyor 31 haftalık olduk doktorum amniyon sıvısı olsa anlarsın çok fazla gelir durduramazsın demişti hem zaten o haftalarda kaçak olması bizim sandığımız gibi sık rastlanılan birşey değilmiş çok nadir olurmuş 😊
Gglhtrk Mucizepamugum olur canım bende baştan beri olurdu ilkinde panik olup doktora atmıştım kendimi alıştım artık ara ara ıslanır akıntı olur💐
Boncukgiller003 Mucizepamugum idrar o 😅 benimde başıma geldi yani idrarmis ben diyorum yok değil kaçtığını hissetmedim ama idrar kaçmasymış 🤭😁 hamilelikte idrar sızıntısı oluyo cnm ister istemez
Asya29_aslnyrk Mucizepamugum 38 haftalığım ilk haftalardan şmdiye çok fazla akıntım var bazen beyaz kokusuz bazen sarı kokulu değişiyor ama canımı çok sıkıyor bu durum gün içinde 3 4 kere iç çamaşır değiştirmekten gına geldi
Mucizepamugum Crn1996 ayy gercektenmi Allah rasi olsun cok ferahladım suan Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin beni o kadar sevindirdinizki Rabbim aci göz yaşı akıtmasın gozunuzden 🤲🌺
Eylulunannesi-2 Crn1996 bende 28 haftalıgm bi kac gündr oluyor. Yüreğim agzıma geldi su sızdryorum dye. Hala şüphedym pazartesi gdecgm doktora insallah ama ciddi bsey olsa anlardk sanki deglmi cidden
Eylulunannesi-2 Boncukgiller003 idrar olsa anlamazmydk bende bi kac gündr takibini yapıyorum ama yinede oluyor
Mucizepamugum Asya29_aslnyrk az kalmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsjn insallah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin 🤲☺
kucuktosbik27 Mucizepamugum bazen su gibi akıntıda gelebiliyor terleyedebiliyordisun beyaz akıntının yanında sulu bir akıntıda gelir bunlar normal şeyler canım ilerleyen haftalarda bu akıntılar daha çok olacak
Mucizepamugum kucuktosbik27 bunlari bilmiyodum Allah razı olsun icim ferahladı Rabbim evlatlarimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲❤
kucuktosbik27 Mucizepamugum amin canım inşallah 🤲🏻🥰insanın en ufak şeyde yüreği ağzına geliyo bişe oldumu diye ama çoğu normal şeyler ☺️ hepimiz yaşadık bu korkuları ☺️
Elcnbykckr Mucizepamugum canım devam ederse önlemini alırsın bir kere olduysa korkma ilk oğlumda son haftalarımda hep benim suyum sızmış ben bilemedim akıntıyla karışık sızdı ama senin haftan daha kücük pek zannetmem
Mucizepamugum Elcnbykckr bugun yine gelmis biraz afedersiniz kokladim yeni dogmus bebek gibi kokuyodu ic camasirim sizin cokmu islak oluyodu ic camasiriniz yardimci olurmusunuz 😢
Elcnbykckr Mucizepamugum ya valla canım öyle cok olmuyordu az az akıntı şeklindeydi. Turnusol kağıdı satılıyormuş eczanelerde onu koyun orda belli oluyormuş