Zeynep_elam Busra030409 perdenin kumaşıyla alakalı benimde iki perdem ütü istiyor diğerleri asla çok siksamda ütü istemiyor..
Busra030409 Msd26 400 devirde sıkıyo sulu sulu asıyorum hatta bazen altına leğen koyuyorum ama gene yok gene yok
Busra030409 Zeynep_elam benim maşallah bütün evin perdelerini ütü isteyen cinsten seçmişim heralde :)
Bim Busra030409 toz torbalı daha iyi bence at değiştir mantığı var …diyerlerinde dikkat etmezsen yani boşaltma haznesini belli süreden sonra temizlemezsen çabuk bozuluyorlar
Busra030409 Bim doğrudur, benim hazneli üç yıldır kullanıyorum ilk günkü gibi maşallah halıları kaldırıyo bildiğin ama toz torbalı hiç bildiğim marka yok yardımcı olamadım 🤷♀️
Yigitkeriminannesi Busra030409 benim makinem de aynısı ve benimki de çok karıştırıyor naptiysam çözüm bulamadım ,:(
Yigitkeriminannesi Busra030409 karışıyor genel olarak makine kiristiriyor zaten beyazları da temiz yıkamiyor o kadar yüksek atmama rağmen servis çağırdım kireç temizleyici bı şey sattılar denedim yine aynı 1 buçuk yıl oldu daha alali :(
Busra030409 Yigitkeriminannesi elektrikli eşyaların hepsi şans işi siz de şanssızlardansınız galiba 🤷♀️