Mgestn Merhabalar,suan 10+4 haftalik bebegim. 12+2 de İkili test yaptiricam.cinsiyetini bu tarihlerde ogrenenler var mi test esnasinda :)
Elifdilara Mgestn ikili test cinsiyet söylenen bir test degil ayrica haftaniz cok erken. Doktorunuz ilerki zamanlarda soyler görürse
Aleyna6161 Mgestn evet canım bana bu ikili test yapılacağı zaman cinsiyeti erkek dedi şuan 17+2 haftalığız pazartesi günüde net olarak erkek dedi doktorunun tecrübesine bağlı birazda aslında normalde tahminde bulunuyorlar o haftada
Mgestn Furkan35 normalde soylenmiyomus zaten de bazen bebekler gosterebiliyomus cinsiyetlerini.oran olarak merak ettim :)
Caglasaka Bende 12+5 oldum canım. Cuma günü gideceğim ikili teste. Tahmini söyler diyolar bakalım merakla bekliyorum 🤗
Furkan35 Mgestn ense kalınlığı ölçülüyor ama cinsiyet söylenmez ki. 12. Haftada cinsiyet belli de olmaz ultrasondan
Mervee19 Mgestn bende 1 aydır akşam yatmadan önce 2 tane içiyorum ama aile hekimi içme deyince korktum açıkçası bebeğe zararı var diye
Mgestn Furkan35 ikili testte ogrenen arkadaslar yaziyorlar suan. Eger bebek gosterirse ogrenme sansi oluyormus.
Mgestn Aleyna6161 sagligiyla gelsin o zaman bebeginiz :) tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin.bi umut bakalim bizimki :)
Fulyag Mgestn evet bazen şansımıza cinsiyeti erken öğrenebiliyoruz değişme olasılığı olabiliyor tabi 😌
Dlrcem Mgestn ben öğrendim canım. Kıza benziyor demişti. Şimdi 22 haftalığım cinsiyeti %100 kız Sen sor Görürse söylüyo. 😊
Beste2 Mgestn Bana ikili testte %95 ihtimal vererek cinsiyeti söyledi, 11+0 , tabi yine de bekliyorum değişebilir mi diye 🤗