cemreninannesi67 Kizimveben59 aaa valla 2 haftada bir kontrole gidiyorum hiç görmedim pazartesi yine gidicem bende irmet sayfasına bundan dolayı msj attım diğer bölümlere hasta yakını giriyor ve ben eşimle bu özel anı paylaşamıyorum diye
Kizimveben59 cemreninannesi67 Salih bey normaldede yoğun olduğu için almıyor olabilir. Sezer bey son 2 aydır falan alıyor ilk zamanlar eşimi almadılar ilk kalp atışını video çekmiştim çok zor oluyordu bizim içinde. İçerde ki yaşadığım heyecanı eşime anlatsam da yaşaması daha güzel olurdu diye düşünürken muayneye gittiğimizde sezer bey eşinde gelebilir diyince şaşkınlık içinde bir heyecanla girdik 🤗
cemreninannesi67 Kizimveben59 evet Salih bey almıyo kesinlikle ama bende dün bununla ilgili şikayet msjı yazdım iremet’in sayfasına Salih beyin yan odası ciddiye oraya bile iki kişi giriyorlar ben doğuma eşiminde girmesini istiyorum zaten korona testi yapılıyor doğuma giderken anneye ve refakatçiye bnmde yanımda eşim kalıcak testi yapılacak bakalım bununla ilgili msj attım geri dönüşü nasıl olucak sürekli video çekiyorum ama öylede olmuyo maalesef
Ebreva Kizimveben59 arkadasım 2 doğum yaptı dr.Sezer arda çok memnun kaldı halada kontrollerine oraya gidiyor
Kizimveben59 Ebreva Çok güzel 🤗Benimde 29.haftam şu ana kadar hiç şikayetim olmadı umarım bir aksilik olmadan bu şekilde devam ederiz
Kizimveben59 cemreninannesi67 Aslında baba olduğu için sorgusuz bir şekilde girmesi gerekir çünkü bizim ne kadar hakkımız varsa onlarında hakkı var ve gerçekten çok merak ediyorlar. Umarım şikayetinizi göz ardı etmezler. Diğer bölümlere de muayne için eşimle ikimiz girdik bildiğim kadarıyla nurdan hanımda almıyor sıra beklerken görüyorum sadece hastayı alıyor.
cemreninannesi67 Kizimveben59 inşallah bakalım nasıl bi geri dönüş sağlıycaklar olmadı pazartesi kontrolüm var zaten gidip bizzat yüz yüze konuşucam gerekirse bu şekilde ben devlete gitsem daha iyi en azından bu kadar para dökmem ben herşey istediğimiz gibi olsun içimizde bişey kalmasın dedik hiç bi fark yok devlette ki egemen beyde çok çok iyi bi doktor
Kizimveben59 cemreninannesi67 Değiştirme şansınız var ise Sezer beyi şüphesiz ki tavsiye edebilirim çok ilgili bütün sorulara cevap veriyor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor 🤗 Evet ilke hanımın esiydi galiba bende bir kaç defa gittim ama şuan pandemiden dolayı devlette sıra bulmsk zor birde çoğu işlemler için yine özel hastane şart oluyor Malesef ki🤔
BirUmut59 Esmasnc59 Ben geçen yıl şubat ayında ilk klomen kullanışımda gebe kaldım doktor doktor keseyi göremedi diye 4 haftamdı daha dış gebelik diye alttan ultrasonda hangi tüp de diye araştırırken içimi çorba etti sonra güzel giden beta hcg değerlerim bozuldu başka doktora gidip kürtaj olmak zorunda kaldım beta hcg değerimin düşmesi takip edilirken kürtajdan 15 gün sonra rahmimde kalp atışları olan bir bebek göründü ama beta hcg değerim yinede normal değildi 15 gün sonra kalp atışı durdu yine kürtaj oldum ve aradan tam bir yıl geçti
cemreninannesi67 Kizimveben59 aslında doktor değiştirmeyi istedim aylar önce Nevzat beye gidecektim ssvd istediğim için ama sonradan vazgeçtim şimdide artık doğumuma az kaldı zaten..evet ilke hanımın eşi bende ayda bir egemen beyede gidiyordum şimdi randevu bulamıyorum bi türlü bi kaç aydır
Kizimveben59 cemreninannesi67 Devlet hastanesinin en kötü yanlarından biri de randevu bulamamak. Yoksa dvelet hastanesinde bazı doktorlar özel hastanede ki doktorlardan daha ilgili oluyor…
Reyhanselim Kızlar 4,5 sene önce tekirdağ merkezde levent bey vardı şimdi çerkezköyde irmetteymiş ben ona gitmiştim tekirdağda yaşıyo olsam yine ona giderdim ama şuan istanbulda yaşıyorum levent duman çok iyi bir doktor
Masal53 Kizimveben59 bende sezer beyin hastasıydım ama verdiğim paralar haram zıkkım olsun bu kadar aç göz paragöz birisi görmedim sırf para harcamam için sağlıklı bebeğe sıkıntılı dedi pislik haram zıkkım olsun ödediğim paralar
BirUmut59 BirUmut59 Kizimveben59 nevzat o kadar tahammülsüz davrandıki direk dış gebelik için ığne vurmak istedi ki daha sabah yaptırdığı beta hcg değeri sonucunu bile görmedi diyrek tartıya çık ne kadar iğne vuracağız bakalım dedi ben direk sezere kaçtım resmen çok korktum beta, hcg değerimde güzeldi millet burada forumda 7 haftalık anca, keseyi görüyor ben sadece 4 haftalıktım
Masal53 Kizimveben59 bi gün ultrasona girdim sonra masaya geçtik bana dörtlü test yaptırman lazım dedi bende gerek duymuyorum bişey varsa ben bu cana kıyamam dedim ben sıkıntı gördüm ama dedi bende ne gibi sıkıntı dedim ya varsa dedi ne için uğraşıyoruz biz dedi bende tabi çocuğun sağlığı için dedim o zaman yapmaya mecbursun dedi ve ağlaya ağlaya yaptırdım o testi ALLAH ıma hamdolsun şükürler olsun temiz çıktı
Kizimveben59 Masal53 Şüphelenmis ki yaptırmış şükür sonuç iyi çıkmış 🥺 Bize de çok açık net konuşuyor bana da yüksek tansiyon riskin var dedi önlemini birlikte alicaz dedi verdiği ilaçlar tedavi çok iyi geldi ve çok şükür tansiyonla ilgili bir sorunum çıkmadı 🙏
Masal53 Kizimveben59 tamam hadi ona eyvALLAH diyelim çocuğun cinsiyetini görmek istedim ben görüyorum ya sen göremiyorsan senin problemin dedi buna ne dicen peki
Kizimveben59 Masal53 Anladım ne deseniz haklısınız. Ben hiç sorun yaşamadığım için bir şey diyemiyorum şuan hatta ondan önce başka bir doktora gidiyordum ismini vermek istemiyorum yine irmetteydi nasıl bulantılarım var her gün hastanede serum yiyordum muayneye gidince bana çubuk kraker ye geçer diyordu. Sonra tavsiyeler üzerine sezer beye gittim hastanelik olacak kadar olan bulantılarıma çözüm bulan kendisiydi. Üzüldüm o şekilde davranmasına 🥺