kivirciginannesi Senol çok teşekkür ederim. Benimde içimden bir ses bebeğim tutunacak diyor. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah🤲🏻 Seninde gözün aydın
Senol kivirciginannesi inşaallah tabikide rabbim büyüktür tutunsun sonra sağlıkla kucagına al inşaallah canım 🤲🏻🥰
Bfduam kivirciginannesi merhaba, her kimyasaldan sonra aynı kader yaşanmıyor, benimde kimyasal sonrası hamd olsun sağlıklı olmuştu, içini ferah tut:) Sonucunda haber ver inş:)
Bfduam Senol günün geçmiş miydi idrar testinde pozitif çıkmış? Kandan sonraki o on günlük süreçte hamile kalmış olabilir misin?
Senol Bfduam ben adetlerimde düzensizlik yaşıyorum canım ama diyorum ya nasıl oldu inan anlamadık dediğin gibi o arada olndan da tutmuş olabilir
Feyza11 kivirciginannesi canım bende reflü bütün belirtileri vardı hatta ben lavaboya gidip ıkınıyordum adet olacağım diye ağrısı vardı 4 gün sonra adetim geçikince test yaptım öyle öğrendim beta da şöyle söyleyeyim benim 5900 çıkmıştı adetim geçikince anca verebilmiştim test ama öyle çıkmasına rağmen doktorum 1 hafta sonra gel demişti gittiğim de kalp atışı kese herşeyi duymuş görmüştük 5+6 haftalıktı merak etme zaten regl olacakmışsın gibi hissettiririr
Hopefull Kızlar bu süreçte oruç tutan var mı? Ben de ilk testimi verdim cuma günü ve yarın tekrar kan vereceğim yükselmiş mi diye ve oruç tutuyorum ama bi zararı olur mu doktora danışan var mı bu konuyu?
kivirciginannesi Hopefull bende tutuyorum. Mide bulantım falan yok. Folik asit aldım onu da iftardan sonra içiyorum
AltinYildizMom kivirciginannesi hiç takılmayın böyle değerlere geç döllenme olabilir hatta normal ilerlemesi bile olabilir değerlerin sağlıklı gebelik için önemi 2 günde 2 kat artması rakamlara takılmayın artışa bakın sadece gebelikte en önemli şey stresten uzak kalmak bunu kendinize yaşatmayın derim
Dore tanya25 merhaba benimde 26 betayla öğrendim Ilkayy keseyi gördüğünüzde beta değeriniz kaçtı acaba ☺️
Ilkayy Dore canım Dore canım ben 2 kere kan aldırdım bi ilk öğrendiğimde bide 2 gün sonra 2 katına katlanmamıştı dedim birdaha aldırmıycam keseyi görmeye gidicem dedim 2 hafta sonra gittim keseyi gördüm
tanya25 Dore o zaman betaya baktırmamıştım valla ama hesaplarımıza göre 2000 falan olması gerekiyordu
damlaaltinay kivirciginannesi kuzum kimyasal gebeliğin betayla ilgisi yok bence. Ben öğrendiğimde 5000di doktor halen kimyasal gebelik boş gebelik olmasın diye kalp atışlarını keseyi görmemiz duymamız lazım dedi. Yani korkma kuzum 🤲