gizemdogan Turunculimon normal akıntıdan çok farklı görünce heyecanlandım ama bilmediğim için asla emin olamadım 😂 Hemen buradaki eski postalardan baktım, internete yazdım öyle emin oldum 😍
3MelekAnnesi3 gizemdogan benimde ilk nişanım 37 gelmişti oglumu 39 da dogurdum oda hala gelmeye niyeti yoktu normal muayeneye gitmiştim tansiyon yüksek cıkınca günümde dolunca doktor suniyle baslamıstı 😂
Gulsen4224 gizemdogan hadi hayırlısı bebeğin anne ben geliyorum hazır ol diye haber etti demek😂🤗sağlıcakla gelsin kolayca doğumlar nasip etsin rabbim 🤲🏻🥰aman suyuna bakar ol cnm tuvalete çıkarken felan
gizemdogan Gulsen4224 Canım çok teşekkür ederim 😍 Ondan çok korkuyorum işte duştayken gelirse nasıl anlayacağım diye 🤦
Gulsen4224 gizemdogan ewt balım o sıkıntı bende duşa korka korka girdim gelir ise anlamaz evde beklersem sıkıntı olur mı diye inşallah anlarsın geldiğinde cnm 🤲🏻🌸
MeliSeliMelih gizemdogan bizimde 20 gün sonra düğünümüz var 😂😂😂 söz ( hamile kalma ), nişan ( doğum yaklaştı ), düğün ( doğum ) 😂😂😂😂
gizemdogan MeliSeliMelih ahahahah çok iyi ya😂 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim gözün aydın 😍
Oaxell gizemdogan hadi gözün aydın canım 🌸 inşallah yakın süreçte doğum haberinide alırız. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🙏🏻