Mom092 Babyto-Mom 24 haftalikken gecirdim bende canim insallah negatiftir hamileyken zorluyo cunku baya ilaç falanda kullanamiyoruz 😔
sebnemyigit @Mom092 bende 20 haftalığım bebeğinize etkisi oldu kan sulandırıcı falan kullandınız mı bende pozitifim maalesef
Mom092 sebnemyigit dogumdan sonra kullandim kan sulandirici 10 adet igne vurundum. Cok gecmis olsun canm Allah sifa versiin
Mom092 Babyto-Mom hadi yaa 😔 cok gecmis olsun canim beslenmene cok dikkat et bol su ic sarimsak ye tuzlu su ve sirkeli su ile gargara yap 🥴 insallah tez zamanda atlatirsinn Allah sifani versin 🙏🏻
Babyto-Mom Birsen2906 Bacak ağrısı bel ağrısı halsizlik ateş canım grip gibi aynı oldu ama ağrışarfan kovranıyosun gribin kat kat ağırı
Minikkoalaveannesi Ben de 21haftalik hamileyim. Bugün covid olduğumu öğrendim. Benim öksürük ve burun tıkanıklığı vardı dün akşam hafif ateşim çıktı. Gece test verdik. Pozitifim. Rabbim tüm hastalara şifa versin içinde biz hamilelere . 🥺
Srcozlm17 Ya bendede su 3 günden beri omuz boyun bel ve kol agrım var halsizlik bazende burnum yanıyor sağlık ocağına gittim doktor bu haftalarda normal dedi 32.haftamdayım bu arada
Babyto-Mom Srcozlm17 Canım belli olmaz hastalık çok arttı belirtilerin devam ediyorsa bi test ver en azından şüphen kalmaz
Babyto-Mom Mom092 Evet canım bebeğim için çok iyi beslenmeye çalışıyorum zaten bi tedavi de uygulamadılar ağrın oldukça parol iç dedi İnşAllah yediklerimizle atlatıcaz
Nrgsalp Babyto-Mom bn suan kovidim. Olabilir ayni belirtilerle basladi bnde .hatta bir hafta evde gecirmeye kalkistim. Cogerlerime geçti. 10 gun hastanede tedavi altındayım suan .eger nefesinizde em ufak bisey olursa hemen acile gidin .bende 30 hastalığım bu arada
Babyto-Mom Nrgsalp bana film falan çekmediler kan test yaptılar sadece kötü değil dedi eve gönderdi ağrın oldukça parol iç dedi
minikprensim Babyto-Mom bugün bende covid olduğumu öğrendim 18+4 üm 3.4 gündür baş ağrısı vardı.Bugünde sırt ağrısı.Atlatan anneler neler yaptınız?
Mom092 Babyto-Mom canim bide youplusun c vitamini var beni o dinc tuttu doktorum onu kullanmami soylemisti parola bile ihtiyacim olmadi
Babyto-Mom ess_ra Hareketleri çok güzel ama Allah a emanet orda onu büyüten korumayı da elbette bilir canım bol dua edicez🤲🏻🤲🏻❤️