Hatice3590 Burcinasaftahir Valla ne yalan söyliyim zaman yaklaştıkça ben de korkuyorum 😔 Ama bi an önce de kavuşmak istiyorum çok değişik duygular :)
birprensesvebirprensannesi Elfsndkl 27+5 en son 25+5 de 735 gramdık şuan bilmiyorum ❣️ Temmuz başı olacak Allah izin verirse doğum 🙏
nurdane3504 gulin-35 bende tulum ve pijama tarzı alt üst bakıyorum lcwyi beğeniyorum oradan alıcam da karar verememiştim bi türlü
gulin-35 nurdane3504 tulum sevıyorum ben zaten ama herkes kullanıslı belı toplanmıyo ustu bası dagılmıyo dedıler o yuzden oyle aldım patıksız alırsan daha rahat patıklıler bıraz uzadımı hemen kuculuyo
Dgunduzalp Bizde 28+6 günlük olduk temmuz 4 doğum gözüküyor ☺️ Beşik ve bebek arabası aldık. kıyafet alışverişini çok aşırı yapmadık genelde 3-6 ay aldık 🤓
Hatice3590 Elfsndkl Bugün tekrarladı yine acillik oldum ama bakalım umarım önemli bir şey çıkmayacak. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🙏❤️
BaharBA Busra0710 saqol canm havic suyu deweci armutu suyu birer bardK iciyorum bakalim nasil cikcak ama harekleteri azaldiqi icin asiri derecede tedrqinim ama qene sukur gunde 10 tekme atiyordu ama ole eskisi qbi kuvettli