Elfsndkl 28+3 deyim benim gibi temmuz da doğum yapacak arkadaşlar bebislerinizin kilosu boyu nasıl benim kızım çok hareketli normal doğum pozisyonunda mi onuda bilmiyorum. Sözlerinki nasıl konuşalım biraz
mucizemmmmmmmm Elfsndkl bende tummuz 16 doğum yapicam inslh 27+0 haftalık olduk 28 haftada kontrolüm var bnde merak ediyorum bazen hareketli bazen çok sakin bı oglusum var
Papatyams_2021 Elfsndkl benim 2 Ci paşam da çok hareketli 2 gün önce gittim kontrole e tabi devlet hastanesi olunca bebeğin kilosu falan söylemedi durumu iyi dedi sadece bebek ters o kadar başka bişey demedi dünden beri ishal ve kasık ağrısı var
midekoruyucu Elfsndkl ben de 27+6yım Temmuz 12 gibi bakalım bekleyip görücez 🙈 bizim cimcime çok hareketli maşallah ama doktora gidince yüzünü göstermiyor bi türlü 😅 pek nazlı. Dün kontrolümüz vardı boyu 37cm kilosu 1160 😋 maşallah benim cimcimeme
BaharBA Elfsndkl 28+0bnde ama bnmki bu 1 haftadr cok az harektli ama amino sivisimzda biraz azalma var acaba ondan mi
Elfsndkl mucizemmmmmmmm kilonuz felan nasıl ben yüzümden yada başka bölgemden kilo almadim hiç full herşey gobegimde😀
Elfsndkl Papatyams_2021 magnezyum ilacı kullaniyomusun ishali o tetikliyo o yüzden kullaniyosan bir müddet bırak derim aynı şeyleri bende yaşadım çünkü ayrıca hemşirem 35. Haftadan sonra burak dedi erken doğuma neden oluyomus
Elfsndkl BaharBA ben günlük 1.5 litre su içiyorum kuzum bu haftadan sonra amniyon sıvısı sabitmis ama yinede günlük 1.5 litreden fazla şu tüketin heleki yaz geliyo şu kaybimiz daha çok olucak
Busra0710 BaharBA suyu bol tutmak onun hareketi açısından önemli canım. Ama şu da var ki, artık yeri daralıyor zorlanıyor harekette bebişler
Zeynep_18 Elfsndkl 28+2 temmuz 7 görünüyor ama haziranda doğurucam gibime geliyor😌 benim oğlan da maşallah hareketli,, yarın yüzünü görmeye gidicez inş ☺️☺️
Elfsndkl Zeynep_18 benim kız gibi desene bende temmuzu gorecegimi zannetmiyorum ama bakalım hayırlısı 🤣
Arifcaninannesi Elfsndkl Bende bugun 28 oldum cnm 26 haziranda dogum yapacagim inslah normal dogum tarihim 10 temmuz gorunuyor ama ilk oglum sezaryen oldugu icin gunumuzu simdiden aldik
Elfsndkl Arifcaninannesi aşağı yukarı aynı zamanlarda yapıcaz canım benim kız maşallah hareketli bende o aralar yaparım diye düşünüyorum tabi normal doğum olursa 🙂
Arifcaninannesi Elfsndkl Hangisi hayirliysa o olsun cnm genelde kizlar 40 bekliyor benim ikinciside erkek erken doguyor erkekler
Elfsndkl Arifcaninannesi tam tersi kızlar 38. Haftada aliyolar diye biliyorum erkek çocuk için 40 ı beklerler canim
Damla60 Elfsndkl benim de 11 temmuz görünüyor ama normal mi olacak sezeryan mi daha belli değil. 35 . Haftadan sonra belli olur dedi doktor. şuan 27+5 haftalık. Hazırlıklar başladı ☺