Serpil-3 Eylul_53 öyle gibi oluyor da geçiyor canım bizde geçenlerde daha 170 derken 72 ye düştük yaa sabır
bus91 Eylul_53 grçiyor canım mersk etme son 1 ay geçmek bılmıyor sanki hergun aynı güne uyanıyor gibi oluyorum
bebiskoooo Eylul_53 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla ve bir avazda kucağınıza alırız bebişlerimizi 💕
Mercimek26 Son 61 ama bende kesinlikle zamanı geçiremedim ki halada geçmiyor. Hamile kaldığımdan beri zaman durdu 😏
_melike_6 Eylul_53 Bizimde 169 kaldı 😂 Zamanla geçer ya tek sağlıklı olsunlar da zaman yavaş geçsin böyle tadını çıkaralım🤗
idiloska Eylul_53 geçer geçer :) 280 gün geçiyor. 20 haftadan sonrası daha hızlı. 77 günüm kalmış benim bugün doktor daha erken gelebilir dedi, 2 ay diyorum yani.
Masalannesii Eylul_53 geçer geçer canım allahın izniyle benim son 106 gün diyorum kendi kendime ne ara geçti bu zaman böyle biraz sabır sadece🥰kaç haftalıksin?
archmom Eylul_53 bende o haftalardayken hiç geçemeyecek gibi geliyordu canım . Simdi 34. Haftaya geldim . Geri dönüp bakınca daha testi dün yapmıs gibiyim 🥰❤️Zaman su gibi akıp gitti