NezihMeltemAcar 20 haftalık. Cinsiyet ise benım doktor netlestiremiyordu başka doktora gittim kız dedi 💕Ctesı kendi doktorum bakalım ne diycek. Doğum da 16 Ekim'den en geç kasım ilk haftası gibi 🤔
Mrvbdk NezihMeltemAcar normalde ekim 16 . Ama sezeryan olduğu için 2 hafta öncesi olur galiba ekim başı falan 23+1 şuan
NezihMeltemAcar Ya benım doktor baştan kıza benzetti sonra 16 haftalık gittim çıkıntı var gibi %55 %60 erkek gibi dedi ihtimali yüksek tutmadı bende kızdım başka bi doktora gittim oda baya bi inceledi bebek pozisyonu da güzeldi direk kız dedi nasil yanı çıkıntı var demişti doktor dedim. Öyle görebiliyoruz bazen ama net kiz dedi. Çok sevındim bende ama kendı doktorum demeden hala emin olamiiyorum 😂 Ctesi bakalım söyler ama kızdır yanı
SaadetBayrak Benmde 20 haftalık prensesim ilk erkek dediler bizede ama sonra kız kesn dediler inşllh değişmez😀🙏 benmde kasm başı görünüyo ama ilk oplum sezeryan olduğu için bunuda sezeryan olucam ekim sonu diye düşünüyorum
deletedmom28 Benim de ekimin sonuna doğum kısmetse.Normal doğum istiyorum ama korktugum şey sancı ve sonrasındaki estetiksel durum.Ama en sağlıklısı normal olduğu için bünyemde elverirse yaparım inşallah 🤷🏻♀️
Elcnerdgn Erkek bebiş bekliyoruz 23haftalığız büyük ihtimal normal Doğum olursa ekimin ilk haftası eğer sezeryan olursa eylülün son günleri sanırım
SaadetBayrak Mutlukalp açık mı bilmiyorum ama prof a gidiodum yanılan bi dr değil die biliodum yüzde 90 erkek dedi bide snra ki kontrolmde iki dr kız dedi
Loya SaadetBayrak kaç kaftalıkken erkek denildi cnm ben 16 da gittim kız dedi ama hiç inanasım gelmedi hep erkekmiş gibi hissediyorum yanılma payları oldugu için artık dogumda diyorum cok vakalarla karşılaştım öyle kız diyipte erkek doguranlar