Mom090 Deletedmom23234 Ya ☺️ Şuan daha çok şaşırdım. Baksana bı annemiz 32-33. Haftada oluyor dedi. Bende hareketini hep hissediyorum ama bu sabah bı başka gibiydi ondan sormak istedim ☺️
Deletedmom23234 Mom090 Aslında şöyle bir durum var hissediliyor fakat dediğiniz gibi ayırt edilmiyor ama çok belli tekme atışı farklı, hıçkırığı farklı kalp atışı gibi 😍
esraizmirli Mom090 aman sağlıklı olsunda canıım gerisi önemsiz ama hıçkırık çok net bariz anlaşılıyor anlaamaman imkansız yani☺️
Mom090 Denizyildizii Neyse sağlıklı olsunda Rabbinin izniyle, ister hıçkırık olsun ister hareket onun herşeyin razıyım 🤲🏻♥️
Nhlady Mom090 Bende doktoruma hickirik meselesini sordum suyun icinde hickirmasi mumkun degil dedi tamamen hurafe o dedi belli bir noktaya sabit birsekilde kipirdaman vuruyor dedi
Mom090 Nhlady İlk defa duydum bunu 🤔 Az önce internettende baktım tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama içindeki olduğu sıvıyı yuttuğunda bebişlerde hıçkırık olabilirmiş.
esraizmirli Deletedmom23234 çok ufak ya ben 32 33den sonra hissetmiştim tabiki hissedemezsin o zaman demiyorum herkesin hamileliği farklı hıçkırık çok net belli ediyor zaten kendini☺️
Deletedmom23234 esraizmirli Tabikii belkide benim 3. Gebeliğim olduğu için ayırt edebiliyor ve hissediyorumdur 🤭
Nhlady Mom090 Bende bunu kime sorduysam oyle dedi ama doktorum tamamen hurafe oldugunu soyledi nebileyim
uykusuz1parol Denizyildizii Böyle kasıklarımın biraz ustünde icerde pitpit ve titriyor gibi hissediyorum biraz suruyor sonra bitiriyor o hiçkirik mi oluyor 29 dayız bizde başlar mi bu haftada hıçkirik
Denizyildizii uykusuz1parol büyük ihtimalle hıçkırıktır cnm evet artık o haftalarda daha net hissedersin😊