Serifedayan Kızlar 4 haftalık hamileyim ama vajinamda dayanılmaz bir kaşıntı var elma sirkesi uyguluyorum bir kaç saat geçiriyor daha sonra tekrar başlıyor iç çamaşırımı ütülüyorum sürekli başka ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
elisam1206 Serifedayan hastaneye git bence onun için doktor ilaç yazıyor başka türlü pek çaresi yok malesef bende çok çektim
Havvabaltacii Serifedayan bende de var daha bugün doktoruma sordum zalain diye bi krem verdi onu kullanmaya başladım
Serifedebiyat Serifedayan elma sirkesi ile taharet yapmaya devam et canım. Birde travazol diye bi krem var. Onu kullan. Bi zararı yok çok iyi geliyor
kucuktosbik27 Serifedayan yapman gereken tek şey doktora gitmek canım şikayetlerini ona anlattığında zaten sna fitil krem vs vericek. Sirkeyle tahriş edeceksin vücudunu yerinde olsam doktora giderdim haftan çok küçük bir sıkıntı olmasın yok yere
21Nur Bir kaç gün ılık suyla o bölgenizi yıkayın kurulayın zeytinyağını krem sürer gibi sürün onun dışında bol su tüketmeniz gerekiyor
Serifedayan Serifedebiyat Elma sirkesi biraz yakıyor o yüzden de korktum bir zararı olur mu diye ama bir kaç saat rahatlaması bile çok iyi geliyor
Serifedayan kucuktosbik27 haftaya Çarşamba gününe randevu bulabildim canım o güne kadar idare edebileceğim evde yapabileceğim birşey var mı onu merak ettim gerçekten çok zor birşey sürekli kaşıntı olması
21Nur Serifedayan aynısını bende yaşamıştım o kaşıntıya ağlamıştım dayanamıyordum nasıl olduğunu anlayabiliyorum doktora gidene kadar dene bakalım zeytinyağını inşallah hafifletir
Aysobaciniz Serifedayan zalain diye bir krem vermişti doktorum, iki kullanımda hemen toparladım tabi sirkeli suyada devam ettim. doktorunuza danışın size krem versin başka türlü geçmiyor 🌸
21Nur Serifedayan yaklaşık bir hafta boyunca her gün ılık suyla yıkadım kuruladıktan sonra zeytinyağı sürdüm travazol krem vardı onu da kullanmıştım ama hamileyken sakıncası olup olmadığını bilmediğim için önermek istemedim zeytinyağı doğal ve faydalıdır her yönüyle o şekilde günden güne geçti