Funda2735 Secilt maşallah darısı bizlere inşallah epiduralden korkuyorum acısından şaka gibiyim doğum acısından değil epiduralden korkuyorum nasıl geçti nasıl yaptılar acısı nasıl
Secilt Funda2735 inanın eoiduralde hiçbir şey yok anlatanlar çok abartıyor. Sadece sinek ısırığı gibi düşünün bende çok endişeleniyorum yapılınca bumuydu yani dedim 🙂
Prenseslerinannesi_06 Secilt Bebeğini sağlıcakla güle güle büyüsün inşallah hangi hastanede ve fiyat olarak bilgi alabilirmiyim lütfen
Secilt Prenseslerinannesi_06 teşekkürler 🙏🏻 özel ege şehir hastanesi normal doğum 4500 TL sezaryen 4000 tl
Betuledem Secilt çok geçmiş olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunuzu. Ben de açıklık kontrolünü merak ediyorum. Nasıl yapılıyor çok mu acı veriyor, bildiğiniz parmaklarını sokup mu ölçüyorlar ya da başka bir alet 🤔
Secilt Betuledem teşekkürler🙏🏻 parmaklarla kontrol ediyorlar benim ilk yaptığında canım yanmıştı ama dayanılmayacak birşey değil. İlki yapıldıktan sonra diğerleri acı vermiyor alışıyorsunuz.