Bebegimmveben Kızlar 8+5 im ve yuz üstu yatmayı cok sevıyorum uyandığımda kendımı o şekılde buluyorum sakıncası var mıdır
Masalannesii Bebegimmveben bende kendini sağa ve sola daha çok sol tarafa yatmaya alıştır canım ilerleyen haftalarda karnın büyüyeceği için zorluk çekersin alışmakta yüz üstü uyumaya hasret kaldım 25.haftadayim 17.haftaya kadar yüz üstü uyuyordum ama ondan sonra karnım çıkmaya başlayınca sağ ve sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama yüz üstü yatmaya alıştığım için gece uyumakta çok zorluk çekiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Saniss Bebegimmveben şu an minik zaten çok rahat yatarsınız ben 33. Haftamdayım sağıma yatınca kan akışı yavaslayacak diye korkuyorum sola da sabaha kadar yatamıyorum. Düz hiç yatamam🤣 sabah öyle oluyor. Şimdi siz rahat rahat istediğiniz gibi yatınnn
Bloggeranne_93 Bebegimmveben canım alısılmıyor o yüzden yatabıldıgın kadar yüzüstü yat zaten karnın cıkınc ıstesende yatamıycaksın suan cok kücük zaten. Ben 21. Haftamdayım 19 a kadar yuzüstü yattım. Karnın buyumezse cok sorun olmaz tadını cıkar
Fabulas Bebeğe zararı yok ama son haftalarda yatamayacagınız icin kendinizi sağ ve sola alıstırın 38.haftadayım yuzustu yatmayı özledim:()
Bebegimmveben Fabulas evett doktorum ilerde yatamicağimi soylediği için şuan bol bol yatmak ıstıyorum bi zararı var mıdır dıye aklıma takıldı
Bebegimmveben Saniss ayy evet o günlerde gelicek kısmetse Allah sizide kurtarsın insallah sağlıkla kucağiniza alın
Masalannesii Bebegimmveben ilk 3 3.5 ay bende bulantidan çekiyordum canım sonra mide yanmasından hepsi bir şekilde geçiyor ama sonradan uykusuzluk bir şekilde oraya çıkıyor çok kötü mide bulantısı ilacı kullanıyormusun canim
melikeyakisiklii kızımdada hep yüz üstü yattım şimdi 19+6 haftalık hamileyim hala yüz üstü yatıyorum doktoruma sorduğumda sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi ama genede doktoruna sor canım ben çok şükür bi sıkıntı yaşamadım
gullcannn Bebegimmveben Hicbir zararı yok canım tadını çıkar yat. Göbek büyüyene kadar istediğin gibi. Büyüyünce zaten istesende yatman mümkün değil. Büyüyünce bile bebek öyle bir aminyon sıvısı ve zar icinde korunuyorki bir süre karin üstüne yatsanda birşey olmuyormus korkma
midekoruyucu Bebegimmveben karnın şişene kadar yat canım istediğin kadar, sonra istesen de yatamıyorsun 😂 batıyor
Masalannesii Bebegimmveben 2 günden beri kullanıyorum canım doktor yazdı gavisyon doye bir şurup tadı çok kötü 🤢ama mide yanmasına bire bir ben geceleri mide yanmasından uyuyamaz olmuştum mide yanması olunca ister istemez bulantida oluyor ama şurup bana çok iyi geldi dünya varmış dedim
Bebegimmveben Masalannesii bende şu sıralar biraz süt ile dindirmeye calısıyorum olmadı sizin gibi gaviscon kullanabilirim
Masalannesii Bebegimmveben Ben süt asla içemiyorum midem kaldırmıyor o yüzden şurup kullanıyorum doktoruna danış canım ona göre kullanabilirsin şurubu 🌸
AycanAycan19 Bebegimmveben degerlendirinn ilerde zaten siz isteseniz bile bebis yatirmiycak bn mesela suan 33+4 sag tarafimda hep solda yatmaktan uyusuyorum resmen saga donuym diyorum sanki donme der gibi tepikliyo beni bnde biryerine bisey olur diye sola tekrar donuyorumm artik hissetmiyorum sol tarafım çürüdü 😀 ama olsunn bebislerimizin cani sag olsun rabbim sagliklica bağışlasın raziyim🙏🤍