Suheyla06 Ayy kızlar hiç büyümeyecek 10. Haftalar bitmeyecek gibi geliyordu ama şimdi 24. Haftaya girmiş bulunuyorum 🤩🤩 sizde zaman nasıl ilerledi 😍
Tugba__- Suheyla06 26. Haftaya girdik hindistan cevizi olduk 😊🥥 allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Edahmm Suheyla06 bizde 24. Haftaya merhaba dedik ve yarın doktorumuza gidicez heyacanlıyız erkek bebek bekliyoruz
Ebru-001 Suheyla06 iyiyiz şu sıralar göbüş biraz büyüdü kendini belli ediyor ama şükür miğde bulantım ağrım filan yok sizin nasıl gidiyor cinsiyetiniz ne🥰😂
Suheyla06 Ebru-001 cinsiyet kızz benim kasık ağrılı gidiyor biraz kasığıma inmiş 🙄 birde hareketlerini nasıl hissediyorsun sertim oluyor yoksa hafif hafif mi 😂
Ebru-001 Suheyla06 bizimki erkek bazen çok güçlü atıyor bazende nazlanıyor dokunuyor sadece bende aşağıda hissediyorum hareketlerini sert atınca cıkıcak sanıyorum😂😂
Edahmm Suheyla06 ahahaha ben ben bazen kendi kendime diorum ey evham yapıp gitsem mi sonra diorum otur oturdugun yerde sürekli nasıl duruyo napıyo ufff
Suheyla06 Dareyn şöyle geriye baktığımda bende aynını söylüyorum ama ileriye baktığımda nasıl geçecek bilmiyorum ☺️