Beni hatırlayanlar vardır belki aranızda, çok zor zamanlardan geçiyorum lütfen bana dua edin 🙏 Bir kızım var 12 yaşına girecek Allah nasip ederse Kasım ayında şu anda hamileyim 9 haftalık geçen hafta 8 haftalıkken kalp atımı oluşmamış artık kürtaj dediler üç özel hastanedede aynı şeyi söylediler eşimle pazar günü yola çıktık akşam çantamı hazırladım kürtaj olmak için sonrası ablamında görmüş olduğu rüya üzerine, ablam rüyasında ağlıyormuş o bebek yaşıyor aldırmayın diye son bir kez kalp atımına baktırın ablam Allah’tan ümit kesilmez demesi üzerine belkide ben yoldan döndüm eşime beni Zeytinburnuna Süleymaniye Kadın Doğum Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmesini söyledim bir kerede tam teşekküllü sırf kadın doğum üzerine olan Eğitim ve Araştırma Hastanesine son bir kez şansımı deneyip gitmek istedim orda benimle çok güzel ilgilendiler keşke en başından oraya gitseydim dedim kendi kendime iki ayrı bayan doktor beni muayene etti kan tahlillerim alındı hepatit c den tutun kan uyuşmazlığına, Aids testinden tutun kan pıhtılaşma testine kadar kanımda bakmadık birşey bırakmamışlar iki saat sonra kan tahlilin çıkacak muhakkak bekleyin sonucu dediler tmm bebek 8 haftalık olması gerekiyor ama henüz 6 haftalık gözüküyor iki hafta geriden geliyor olabilir dediler zaten 6 haftalık bebeğe kimse kürtaj diyemez, 6 haftalık bebekte de kalp atımı oluşmaz zaten bu daha çok küçük bir bebek dediler kan sonucum çıktı eğer dediler kan değerleriniz düşük çıksaydı sizi yatıracaktık ama kan değerleriniz çok güzel yalnız düşük tehlikeniz var gidin bir hafta dinlenin ve bir hafta sonra kalp atımı için geldik diye randevu alın gelin dediler bizimkisi 6,5 senedir istenilen bir gebelikti tam aşılamaya geçecekken sürpriz olmuştu bize yarın sabah randevum var kızım bu süreçte çok üzüldü hep bir kardeşi olsun istiyordu ben o hastaneden o hastaneye çok yıprandım durup durup ağlıyorum halen yarın herşey belli olacak artık burda forumda okudum ve bana umut olan hamile anneler var 9 haftalık olup 6 haftalık bebeği olan geç döllenme olan böyle olup doğumuna az kalan inşallah benimde öyledir bana bolca dua edin ne olur tek ihtiyacım olan şey bolca dua güzel anneler 🙏