Busehnm Gzmankara ballı süt, ceviz, cig badem, kabak çekirdeği, tahin pekmez, kasar peyniri, havuç, mercimek gibi yiyecekleri artırın bir dahaki kontrole kadar, hepsi kilo aldıracak şeyler, nette daha çok alternatif de vardır, belki faydası olur
e_doga Gzmankara deneyin mutlaka bir de gün içinde cicibebeli süt yiyin kaşar gerçekten çooook iyi kilo aldırıyor tam yağlı kaşar yiyin ama marketten almayın hani bu peynirciler varya yöresel ürün satıyorlar ordan hem bal hem kaşar alın. Allah’ın izniyle toparlanır
Melekgulten Gzmankara gerçektende kilosu dusukmus bol bol kasar peynir tuket canim bide sut ic dogum icin ayrica yeme aliskanligini duzenli yap insallah son haftalar alir ben iki hafta once gittim 600 gr almis son haftalarda 300 gram falan aliyir iki bucugun üstündeki bebekler nirmal sayiliyir merak etme,😍😘
kucuktosbik27 Gzmankara canım sen protein ağırlıklı beslenmeni arttır hergün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta peynir kaşar biraz tahin pekmez tüket. Ara öğün yap ondada proteinli süt iç pınarın vanilyalı olan çok güzel onu iç yanına çiğ kuru yemiş ye biraz. Öğlen yemeği için sebze yemeği tüket ara öğün yoğurt ve meyve akşam yemeği et tavuk balık yada ıspanak gibi yiyecekler yanına çorba falan akşam 9.30 gibide gene süt yada yoğurt ye. Bir süre böyle beslen sonra kontrole git kilo alımı varmı yok mu bir bak . Ben başından beri diyetisyenle ilerliyorum ben kilo verdiğim halde bebeğim kilo aldı genelde protein ağırlıklı besleniyorum her hafta listemde değişiyordu sen biraz böyle beslen muhakkak bir fark olacaktır seni üzmek istemiyorum ama 33 . Hafta için biraz az kilosu ama toprlanmicak gibide değil oyüzden benim listemdekilere göre tüketmen gereken bebeğe yarayan şeyleri yazdım sana. Kahvaltıda saydıklarımın yanına istediğin şeyleride tüketebilirsin ama protein ağırlıklı olan şeyleri muhakkak tüket ki fark oluşuyormu gör her hafta 200 300 gr alıyorlar artık o artışı yakalayabilirsin inşallah
Kubra5734 Gzmankara cnm ben 34 haftaligim 193o grm hic stres yapma. Saglikli olsnlar yeterki zayf bebek dogdukdan snra daha hizli gelisiyor benm ilk kizimda 233o grm dogdu
Gly86 Ben 1800 doğmuşum hiçbişe olmaz yeterki sağlıklı olsun çabuk büyür küçük doğan bebek derler beni 1 ay sonra kontrole götürdüğünde annem dr inanamamış çabuk toparlar inşallah iyi düşünün iyi olsun inşallah 🙏
ebruakyuz22 Zeynep12- bence başka bir doktora daha gidin 37. Haftada 1700 çok az ben 38 haftalık oldum 37. Hafta da 2873 gramdı 4 gün sonra sadece 2 gr almış diye doktor kilo alımı yavaşlamış dedi. Ki 3. Hamileliğim ilk hamileliğimde 36. Haftada 3500 doğdu kızım doktorunuz bence yanlış söyledi
Nehirb Gzmankara anlamadı. Mekonyumlu doğdu bebek. Aspirasyonundan kaynaklı akciğer kanaması geçirdi 28 gün yoğun bakımda kaldı