Tubacfc 058elf Benimde hareketlerinde biraz azalma var ama kendini bi yere topluyo sağ tarafımı şişiriyo resmen bide vajinada hafif batmalar ağrılar hissediyorum
058elf Vrl yok canım 39 da yaparız dedi ama sancım olursa haftaya perşembe 38 oluyorum o zaman yapar kesin. Çıkar çıkar canım biraz daha beklesin istiyorm ben doğması için erken geliyo sanki 38 i bitirse bari
Vrl 058elf 41 e kadar bekle dedi bana sanırım sancımdan kaynaklı. Alttan muayene etti ama çatı muayenesi mi başka birşey mi anlamadım açıkçası
Tubacfc 058elf benim erken doğum riskim var gebeliğin başından beri hafiften dürtüyom oynamadı toplandığını falan hissediyorum ama
Vrl 058elf allah sağlıkla kolaylıkla ağrısız acısız kesiksiz ameliyatsız kucaklamayı nasip etsin hepimize 🤲🏻🤲🏻 Kız mı erkek mi senin?
Edadncl55 Benim de sağ tarafım göbek bitimi batma hissi saniyelik sancı mı ne anlayamıyorum bebek tekmesi mi 34 haftalığım
058elf Vrl bende tedirginim çatı muayenesinden o yüzden sordum kasma 39 da yaparız dedi. Hayırlısı olsun inşallah cinsiyeti ne canım ilk gebelik demi seninde
058elf Vrl ayy aminn aminn inşallah inşallahh hepimize şu mübarek ayda dualarımızı geri çevirmesin 🤲🏻 🤲🏻 kız inşallah 🤗🤗
058elf Tubacfc sağlıkla vaktinde alırsın inşallah canım kucağına bizim in zor süreç oluyo ufak bi hareketi bile içimizi rahatlatıyor, inşallah acısız ağrısız bebeklerimize kavuştuğumz günde gelir
058elf Sevgiiiy bana geçen hafta da bu saatten sonra bekleriz demişti doktor 36. haftadaydım iğneden bahsetmemişti canım genelde 36 öncesi biliyodum o yüzden sordum
Sevgiiiy 058elf ihmal etme canım valla ben de normal sıradan bir ağrı sanıyordum doktor bu sancıyla nasıl durdun dedi toplanıp kasılıp duruyordu🙄
Sevgiiiy Zeynepturkman 37 öncesi erken oluyor riske atmamak için canım hatta yarın da ikinci doz vurulcam
Zeynepturkman Sevgiiiy 33de vuruldum bendq şükür suan 35 i gördük inş 36 yı görüem diye bekliyorum.kaç kilo bebişiniz
058elf Sevgiiiy dün normal gördü doktorama ilerlerse giderim canım Allah razı olsun, şu an yatış verildi mi eve gönderdi mi doktor
058elf Vrl şey parmakla mı yaptı canım doktor🙈 çatı muayenesinde iki parmağı kullanarak bakılıyomuş da