E-sez85 3441K kesinlikle müdahalesiz gelmiyorlar canım haberleşelim tabi inşallah sunniye gerek kalmaz kendileri gelir bol hareket şu dönemde ☺️
3441K Ozaymus20 evet ilk dogum olcak canm insaallah o yüzden haftasonu bisey olmazsa pazartesi suni verecekmiş bol bol hareket et yürüyüş yap dedi
3441K gulsahaliarya umudumuzu yitirmek yok ne güzel acilma var insaallah ilerler hareketlere devam edelim yuruyuste yap bende pazartesi 9 da gtcem bakalm ne olcak
gulsahaliarya 3441K yürüdükçe kasıklarım ağrıyo yürüyüş yapmıcam pazartesiye kadar. Sadece squat yaparım evde. Bide hurma 🙄 zaten açıklık var ikimizinde. Suni sancı etkisini gösterir bence kısa zamanda.
ozlemprlk16 3441K hadi hayırlısı bende ysrin gidicem bende haber veririm sana canim sende yine durumlardan haber ver
3441K melek52 ay canm saat 3 e az kalmiss hayirlisi olsun inşaallah sağlıklı olun da gerisi önemli değil 🤲 bizden önce kavuscaksn bebişine he rüya gibi😊 haber et dogumdan snra Allah yardimcin olsunn
melek52 3441K Doğdu çok şükür ikimzde iyiyz bnm uyuşmalarım devam ediyor hala geçmedi Oğlum da 52 cm 3.555 kg doğdu darısı sizin başiniza Allaım kurtaraın
zeyzey87 3441K oo pazartesye çok var siz bol hareketli olun köpek pozisyonunda yer silin viledayla falan değil,squat yapın,hurma yiyin,merdiven inip çıkın 😉
3441K zeyzey87 oo bu gazla hepsini yaparım 😂🙈 en son dün ev süpürdüm sildim ama viledayla pazartesiye kadar artık viledasız silerim😂
Bktz Mumyy aynende öyle allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin valla bidr üniv hastanesi olunca denek olarak kullanıyorlar resmen stajyerlerin eline bırakıyolar daha tövbeler tövbesi 😓
Bktz 3441K allah bi avazda kurtarsın inşallah çok kolay bi doğum olsun sağ salim kucağına al yavrunu 😘😘
Esmaaaa_15 3441K bende 40+2deyim tık yok cok korkuyorum doktor suni verelim diyor ama tam kanalda değil daha bebek
3441K Esmaaaa_15 açıklık var mi canım bakildi mi ? Pilates topunda yuvarlak sekiz flan yap kanala inebilir
3441K gulsahaliarya herkeste aynı etkiyi göstermiyor suni sancı o yuzden ben az da olsa yuruyus yaparm altta hala ağrı var gecmedi benmde
Esmaaaa_15 gulsahaliarya bende aynıyım 2. Benimde 40+2deyum tam kanala inmemiş açıklık ta 1cm yatı yapalım yada imza at çık dedi bende hemen suni istemiyorum senin doktor ne güzel başlayabilir dems
gulsahaliarya Esmaaaa_15 evet bi kaç gün beklemek en iyisi. Belki çatı muayenesi tetikler dedi ama ben pek sanmıyorum. çünkü daha çok yukarda dokunamadım dedi. Neyle doğcaksa doğsun herşeye razıyım yeter ki sağlıklı ve kısa sürede doğsunlar🙏
Esmaaaa_15 gulsahaliarya oyle aynen bende beklemek istiyorum doktor tehlikeli artık haftası doldu nst de garanti değil kakasını yapabilir felan dedi bende en azından pazartesiye kadar bekleyelim dedim sen bilirsin imza at o zamn dedi