melek52 3441K Akşam 6 dan gece 3.5 Geçeye kadar sancı çektim devlette yaptım meğersem çatım darmış çok zorlandım Bayağida dikişim vardı🤦♀️
Mumyy Bktz Bebeğiniz hayırlı olsun elbetteki bebeklerimiz için değer ama işini düzgün yapmayan insanlar yüzünden resmen işkence cekmissiniz çok geçmiş olsun. Bu arada bana da pelvisin çok yukarıda demişlerdi açıklığı kontrol ederlerken hep kanamam oldu zorlandım çok acıdı bazılarının çatı muayenesi kolay oluyormuş benim çok zorluyordu fakat bence açılma olmaması ile ilgili olarak doğum yapamadiniz çünku ben normal doğum yaptım fakat önemli olan sağlıkla bu süreci atlatmak
Bktz Mumyy aynende öyle allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin valla bidr üniv hastanesi olunca denek olarak kullanıyorlar resmen stajyerlerin eline bırakıyolar daha tövbeler tövbesi 😓
3441K Kızlarr ben muayenemi oldum doktor alttan muayene etti biraz acıdı ama 10 saniyelik bisey çok iyi sakinleştirdi doktorum sağolsun kanattı bilerek yumuşama var rahmi açtm biraz dedi yaklaşık 3 cm olmuştur dedi şuan adet agrisi gibi ağrım var nst deyimm🙈 @Nurcihn @Gurcunur @melek52 @42_Saripapatya_42 @E-sez85 @zeyzey87 @Ozaymus20 @SofiB @ozlemprlk16 @Bktz
Ozaymus20 3441K aynı benim durum gibi olmus canım, beni geri gönderdiler 3 cm açılmayla hala bekliyorum bakalım sende ne olacak Allah yardımcın olsunn🙂
E-sez85 3441K aa süper canım bende muayene oldum tetikleme yaptım dedi acıdı biraz şuan kasıklarda adet sancısı gb sancım var benimde çarşambaya kadar bekleyecek herşey normal gidiyor bekleyelim sonra sunni ile başlatırız olmazsa dedi hayırlısıyla bi doğursaydık 🤗
Gurcunur 3441K ya bende çıktım şimdi doktordan bana diyor 41 haftaya. Kadar normal için bekliyoruz olmazsa sezeryan diyor ne yapacağımı şaşırdım iki gün önce sezeryan diyolardi şimdi byle sinir oldum
zeyzey87 3441K aa süper eve gelmişsin ne güzel..hastanede kolunda serum karnında nstdense oh miss ev.. 2.gebeliğimde nst de sancı çıktı 1 cm açılma gene ben tabi hissetmiyorum sancı falan ilkinden acı tecrübeli olarak kendi rızamla imza atıp çıktım hastaneden evde belli bi belirti olana kadar bekliycem dedim yalan olmasın 3-4 gün sonra falan taharet alırken elime bi dolgunluk geldi tek belirti buydu ne nişan geldi ne de su ikisinde de bilmiyorum o hissi o dolgunluk hissi üzerine hastaneye gittik açılma 5 cm olmuş hemen bu sefer yatış tabi suyumu bi patlattılar hoop artan kasılmalar peşine 1 saat içinde doğum o yüzden evde beklemek candır🎈
Ozaymus20 3441K ilk cocuk değil mi? Benim gibi bi kaç gün sürebilir, hareketlerini sayıyorum sürekli kıpırdamadıgı anda sarsıyorum dokunuyorum hareket etsin diye harekette azalma olursada dikkat et 🙂
3441K zeyzey87 ay ne güzel 1 saat içinde 😍 pazartesiye kadar sancn gelmezse pazartesi suni sancı veririz dedi bol bol hareket et dedi😊
3441K E-sez85 iyiki tetikleme yapmış ya yoksa bizim açılma olacagi yok😂🙈 bakalm ne zaman gelcek bebisler haberleşelim😊
3441K Gurcunur alttan muayene etmis miydi canim unuttum önceki yazdıklarımızı? Beklesin bakalm normalde 41 e kadar bekliyorlar suyun flan normalse belki 41 olmadan gelir bilemeyiz hareketlere devam😊😊
3441K Ozaymus20 evet ilk dogum olcak canm insaallah o yüzden haftasonu bisey olmazsa pazartesi suni verecekmiş bol bol hareket et yürüyüş yap dedi
gulsahaliarya 3441K bugün kontrolüm vardı benimde. 40+3teyim. Çatı muayenesi oldum 3 cm açıklık rahim ağzı yumuşama var dedi doktor. Ama bebek tam kanala inmemiş. İkinci doğum olduğu için sancılarla birlikte iner sorun yok şuan dedi. En fazla perşembeye kadar bekleyelim sancı olmazsa suni sancıyla başlatırız dedi bende pazartesi olursa daha iyi dedim. Pazartesi sabah 6 da yatış verdi. O zamana kadar şnşallah doğururum. Şuan hiç bi belirtim yok. Sürekli yürüyüp hurma yiyorum squat Yapıyorum anca kendi yorduğumla kalıyorum ama 😕
3441K gulsahaliarya umudumuzu yitirmek yok ne güzel acilma var insaallah ilerler hareketlere devam edelim yuruyuste yap bende pazartesi 9 da gtcem bakalm ne olcak
Esmaaaa_15 gulsahaliarya bende aynıyım 2. Benimde 40+2deyum tam kanala inmemiş açıklık ta 1cm yatı yapalım yada imza at çık dedi bende hemen suni istemiyorum senin doktor ne güzel başlayabilir dems
melek52 3441K Benmde hiç açilmm yok suyum azalmiş sezeryana aliniyorum 👼Saat 3 te Spinal aneztezi olarak🤦♀️
3441K melek52 ay canm saat 3 e az kalmiss hayirlisi olsun inşaallah sağlıklı olun da gerisi önemli değil 🤲 bizden önce kavuscaksn bebişine he rüya gibi😊 haber et dogumdan snra Allah yardimcin olsunn
zeyzey87 3441K oo pazartesye çok var siz bol hareketli olun köpek pozisyonunda yer silin viledayla falan değil,squat yapın,hurma yiyin,merdiven inip çıkın 😉
E-sez85 3441K kesinlikle müdahalesiz gelmiyorlar canım haberleşelim tabi inşallah sunniye gerek kalmaz kendileri gelir bol hareket şu dönemde ☺️