Damlot Yalnız değilsin bende hiç doymadım 9 ay boyunca ekstra iştahlıyım. 38 haftalık oldum hala ne bulsam yiyorum🎃 ama bebişi besleyici şeylerde yedim onların yanında🥰çok şükür gayet besili yavrum😆 artık doğumdan sonra zayıflayacağız inşallah🤲🏻🚀
Tomwaits Damlot ya ben kendim için değil bebek için endişe ettim sağlıksız olunca baya yediklerim bide doymuyorum sağlıklıda yiyorum yanında yani dünyaları yemiş gibiyim
Gamzeee89 Tomwaits yaa kıyamam çok tatlısınız yaa walla bende yiyorum canım istedikçe eşime diyorum ben değil oğlun istio diye sonra löp löp götürüyorum 😀
Cigdemss Tomwaits bu zararlı şeyleri yemeyin ödem şişlik iyice artar hem zararlı, canınız çeksede yemeyin . Normal zamanda her canımızın istediğini yiyebiliyo muyuz. hamilelikte daha dikkatli olmak gerekli. Evde birşeylerle meşgul olmaya çalışın .
Mondlicht Tomwaits iyi şekilde besleniyorum onun yanında ilk hamileliğimde de yedim, şuan da da yiyorumpizza cips abur cubur tarzı şeyleri çok şükür Bi şeyimiz olmadı bizim ya evet sağlıksız ama durduramıyorum yani 🤭
HakunaMatata Tomwaits ben de 30 hafta oldum. Aynı şekildeyim. Hamburgerler, dondurmalar, pizzalar, kurabiyeler 🙈 ne yapacağız böyle bilmiyorum hahaha 😃
Sose Tomwaits şeker tansiyon yoksa ye gitsinn 😂 bi ara bende öyleydim 34 haftalığız şimdi. Ne güzel mide bulantın yanman yoksa yee ne kalmış şunun şurasında 😂