Semarasemra mucizebebek03 Yaa senin 2 mi geliyor , ne guzel Allah bebek sahibi olmak isteyenlerin kucagını boş bırakmasın benimde ilk olucak inşallah , 5 yıl sonra bi tek tup bebek ile hamile kalabildim :)
mucizebebek03 Semarasemra Yok canım 3. Geliyor 🙈😃yaş 30 9 yıldır evliyim iki kızım var üçüncü düşünmüyordum ama demek ki nasibi varmış 5 yıldan sonra☺🥰🥰🤭🤭Rabbim seninkini de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşALLAH canım 🤲🏻❤❤
Halaloy7 Derya 25 Mayıs görünüyor ultrasonda 🤭 normalde Haziran’da doğması lazım ama gelişimi baya bir ilerde
beyzanur_123 bizim 40+3 oldu haftamız ama hala doğmadı tahminde kalmadı bende benim gibi olan varmı 😂Halaloy7
Dilek060 5432 canim devlet hastanesi söylemiyor bende 16.haftamda ozelden ogrendim hayirlisi insallah bakalim
5432 Dilek060 bende zaten Dr değiştirecek 19.haftamıza geldik bende kansızlık hastalığı var adam ne kan ilacı ne demir ilacı ver aile hekimi nasıl vermez diyor doğumda mı verecek ilacı diye dalga geçti.
dlkcnr Rosesim normal mı sezeryan mı olacaksınız ? Banada 19 nisan gel dedi doktor suni sancı ile doğum yaptıracak sancım gelmezse ogüne kadar da merak ettim tarihimiz aynı diye ??
Dilek060 5432 kiyamam sana bitanem bnm allahim yardimcimiz olsun bende doktorumu degistirmeyi düşünüyorum hicbise anlatmiyor bi kizip kovmadig kaldi allah yardimcimiz olsun