yusufalpmom Nurrrbykdrn aaa hayırla kucagınıza alın o zaman sızde 5+5 siniz yazmaya cekındım benım kadar taze yoktur diye ama sevındım ❤️❤️☺️☺️
Nurrrbykdrn yusufalpmom Amin insallah ❤️ evet bizde yeniyiz daha bnde baktm baya yorumlara Aralık cok yok 🙂🙂☺️
Gamseee Derya 18+5 olduk kızımla 🌸😍 12 Eylül dedi doktorumuz umarım vakti ve saatinde gelir yavrularımız 🥰🎈
Aysenurr1018 Momandmom baska uygulamalarda gosteriyor tahmini tarih ama burda geri sayarak hesaplıyorum bende 🙂
Oglumveben34 Rumi123 hemde çok ultrasonda gördükçe daha bi çabuk geçsin zamann instiyor insan. Tam bir bebek gibiler hem heyecan hem sabırsızlık artıyor haliyle 😊 sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 💕
5432 Dilek060 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Biz henüz öğrenemedik 15.haftada kıza benzettim dedi sonra hiç söylemedi Dr.
Dilek060 5432 canim devlet hastanesi söylemiyor bende 16.haftamda ozelden ogrendim hayirlisi insallah bakalim
Tdm29 Derya rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin bende 34 haftaligim tahmini dogumum 28 mayis 🥰🥰
Mapsel 12+6 dan selamlar kısmetse Ekim ayında dünyaya gelecek henüz cinsiyetini bilmediğim evladım ❤😇😇