Arifcaninannesi merhaba benim üçüncü çocuğum üçünde de hamileliğim ramazan ayında oldu ilkte son ayıma ikincide ilk aylara şuan da 38 haftalığım hep te tuttum oruç çocuklarım da tosun doğdular hep çok şükür hiç zorlanmadan tutuyorum oruç tutmak bebeği aç bırakmak değil çok saçma sahur yapıyoruz iftar yapıyoruz yani bence sadece yemek saatlerimiz değişiyor sahur kahvaltı iftar akşam yemeği gibi oruç 24 saat aç kalmak değil ki bebek aç kalsın yani herkes kendi din açısından yorum yapıyo tutmak istemiyen tutmaz tutmak istiyene de zaten engel çıkmaz sonuçta her koyun kendi bacağından asılır benim kendi düşüncem ben Allah için oruç tutuyorum Allah bebeğime nasıl zarar versin o benden de merhametli bide oruç la ilgili konuşulmasını istemiyen girip okumasın zaten oruç tutan gebeler bakabilirmi postu bu girmeyin bakmayın o zaman cnm senin hiç kuşkun olmasın bence ama tabi arada ara vermek istersen verebilirsin ama ben 3 gebeliğimdede tuttum çok şükür sıkıntı olmadı Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah kusura bakmayın biraz uzun oldu ama içimi döktüm hayırlı ramazanlar dilerim herkese 🙏♥️🤗🤰