Arifcaninannesi Kizlar 28 haftaya girecegim yarin 3 gundur oructutuyorum yarin ara verecegim bir gun yalniz bugun karnim söndü gibi yunusacik oldu bebegimin hareketi var sizce sıkıntı varmidir
hellobaby0 Arifcaninannesi doktoruna sor sağlık sonucta buradakiler bişey yok der ama bişey vardır gerçekten bilemezsin yani
22Ege00 Arifcaninannesi bende bi gün tutup bi gün tutmuyorum bugun orucum kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum 26+5 haftalık benimki
annesininpirensesi Znrr dalga gecer gibi neden yorum yapiyosunuz benim doktorum tuta bilirsin dedi ama midem yandigi icin tereddun deyim arkadas da oyle olabilir buradakiler cahil deyil illaki soruyorlardir yeter yani artik oruc la ilgili nekadar muzdarip siniz !
Ecemmira Znrr nıye sen mı okudun okadar yıl sacma sapan cahilce konuşma tabıkı Allah ıcın tutuyoruz ama bebeğe tehlıkelı
Arifcaninannesi Znrr Bakin hanimefendi bos yorum yapmayin doktorum tutabilirsin demisti sizi ilgilendirmez. Crvabi sizden beklemedim isinize bakin
Arifcaninannesi annesininpirensesi anlamazlarki ben insan gibi sordum cnm doktorum bana da arayla tutabilirsin demisti ama burda gereksizler cokmus gormus olduk
Eylulunannesi-2 Ecemmira ciddi degl dalga gecyor zaten. Bildgni oku ne yapcan doktoru demek istemiş ironi yani
Arifcaninannesi Znrr Tiye alinacak kisi sensin tiye almadan once kul hakkini arastir suan hamile bir kadinin hakkina girio kalbini kirdin allaha havale ediyorum
Bahardali Almanız gereken mecburi ilaçlar yoksa, kan vitamin değerleriniz normalse Oruç tuttuğunux için bebeğinizi kaybetmezsiniz endişelenmeyin . Ama gelişimi ve kilo alımı yavaşlar… Doktorunuz en iyisini bilir.
Arifcaninannesi 22Ege00 Cnm benimde bugun ilk defa boyle oldu doktorum izin vermisti sorun olmadigi surece ara vererek