Dnzsevval NidaEzgi doktor bir problem gordu mu gelisiminde? Biz 28+5ken gitmistik en son 31 cmdi bizim bebek icin doktorumuz boyu cok kisa riskli demisti. Ek anomali görmediyse sorun yoktur insallah.
NidaEzgi Dnzsevval bişey söylemedi yarın yine gidicem ama bakalım bişey söylemiyor ki yani kötü bişey varsa söylemiyor doktor kendince hemen tedbir almaya çalışıyor
Twinsmom66 NidaEzgi bireysel.farkliliklar vardır bence kiyaslamayin minyon bi bebek olabilir ki gayet normal
Dnzsevval NidaEzgi bizimki de sagolsun felakett tellalı gibi ufacik bir seyde bile cok kotu seyler soyluyorlar. Tedbir olark sizden yapmanizi istedigi bir sey oldu mu varsa ogrensem bende uygularim cunku benim bebegim de haftasina gore kisa ve zayif
Bulut2018 Benim de 29 haftada 1400 demişti bence gayet normal.. Hem kilo ve boy genetik canım benim kocam 4,800 doğmuş ben 2,800 inşallah kocama benzer kilosu boyu benim gibi minyon olmasın
Merve1996 NidaEzgi üzül diye demiyorum ama 27+5 ti gittigimde 1350 kilo.33 haftanin ilk gunu gittim 2350 ydi.bana gore az siznkinin kilosu.
NidaEzgi Merve1996 bencede az gerçekten bişeyler yapmam lazım henüz yaptıklarım işe yaramadı ne yazık ki
Edirefp NidaEzgi kilosu normal canım boyuda ultrasonda tahmini söyleniyor zaten. Genlerle alakalı siz minyon yapıdaysanız bebekte minyon olur dert etme ☺️
Tubad NidaEzgi tatlım genetik özellik denen bişey var. Her bebeğin kilosu ve boyu kendisine özeldir. En önemlisi sağlıklı olması çok takılma boyuna kilosuna