Znrr D vitamini, B12 vitamini, kan ve Demir değerlerim her şeyim düşük üstelik ikizlere hamileyim bir şey yemeyince elim ayağım titriyor düşüp bayılacak gibi oluyorum doktoruma sordum tutma dedi ama kızlar birde size soruyorum sizce oruç tutsam mı?
rmdfile Znrr ben de bir şey sorabilir miyim ? Bu kadar şeye rağmen doktorunuz da onay vermemişken burdan onay alırsanız tutacak mısınız 🤔
Busra37 Znrr doktorunuz önermediyse bence tutmayın ama bide çok hevesiniz varsa 1gün bi deneyin öğlene kadar niyet etmeyin baktınız iyisiniz devam edin bu sizin durumunuza bağlı. Bende acıkınca çok kötü oluyordum ama bu 3.günğm tabi benim ikiz değil. Daha 12haftalık Doktorum dayanabilirsen tut dedi
rsm_0026 Znrr umrunda olmayan doktora kendi canını ve bebeğinn canınımı emanet ediyorsun😎 çok iyi kafa ☠️ Tebrk ederm ne kullanıyorsun banada lazım böyle kafalar😋
Gglhtrk Busra37 ee yuh yani bir de akıl veriyorsunuz,hanımefendi öğlene kadar düşüp bayılsa bişey olsa haberiniz bile olmayacak hala deneyimin diyorsunuz Allah akıl fikir versin size
Qwertyyyyy Znrr kesinlikle tutmalısın değerlerin düşük zaten birşey olmaz hem bebek depolardan besleniyor yediğimiz hemen bebeğe yaramıyor ki bi de kaynana annene bi de elaleme sor onlar daha iyi bilir gibime geliyor 😊😊😊
Varol123 Qwertyyyyy yaa ne güldüm ama 😂😂 doktorun onaylamamış ki doktor onaylasa bile zaten kötüyüm diyo üstüne bir de biz ne desek onu yapacak sanki kardesim tutma işte ne diyelim ki bu yazdiklarina sahsen bende tutmak istedim ama ilac falan kullaniyorum diye doktoruma sorma gereği bile duymadım ben ac kalicam benim bebeğim yeteri kadar beslenemeyecek acliktan ben zarar görecek olucam doktorum ne desin buna ya 😂😂
Minnosunannesiii Znrr 🤣🤣🤣🤣 sorman bile hata nasıl böyle bir hata yaparsın tutman lazım sakınnnn tutmama lık yapma o karnında ki can değil patlıcan🤣🤣🤣🤣
SB_ mercimeginanne benim postumdan bahsediyorsan ben sildirdim canım Millet çünkü demek istediğimi anlamakta zorluk çekip üstlerine alındı daha fazla uğraşmak istemedim
greybrde Znrr sana kimse tut yada tutma diyip ne senin nede bebeğinin vebalini alamaz . Tercihin neyden yanaysa onu yap
Merveee34 Znrr kesinlikle tutmalısın canım .Tutmazsan çok büyük günahı var .ayılsan da bayılsan da tut 🤣🤣🤣🤣🤣
Znrr Merveee34 siz öyle diyorsanız öyle yapayım şimdi bu kadar adam tut dedi bi doktor tutma dedi diye tutmamazlık yapamam.