Bsradnz18 gamzelianne1 çok şükür kuzum bi bakmışız doğum hikayemizi paylaşmışız. Düşükten ne kadar sonra hamile kadın peki?
gamzelianne1 Bsradnz18 3 ay kuzum kurtaj filan olmadigim icin doktor 3 ay korun dedi korunmadigim ay hamile kaldim cok sukur rabbim aratmadi 🤲🏻 kimseye de aratmasin rabbim hic bi kadinin kucagini bos birakmasin 🤲🏻
Leyla_kacar26 Bsradnz18 ialllah canım dua edelim bol bol hepsi de bir olacak değil ya yeterki rabbim in canı istesin kısmet değilmiş o
gamzelianne1 Eveet kızlar doktora gittim😔 icerde kanama var yat hic kalkma dedi 😔 kalp atisini dinletti bebegin cok sukur bebek iyi😌 ama kanama deyince butun moralim bozuldu😔😔 insallah duzelir 🤲🏻 Fatmakba Bsradnz18 @j@Leyla_kacar26#14477633
Bsradnz18 gamzelianne1 yaa kuzum benim yat dinlen şükür bebeğin iyi bol bok yatmanın keyfini çıkar bence 😍🥰
Fatmakba @gamzelianne1 Allah büyüktür canim.benim.sen dua et kalkma yat idare et hiç bisi sen ve çocuğunun canından kıymetli değil kuzum
gamzelianne1 Fatmakba oyle valla full yatacam insallah kanama gecer doktorum uzulme 9 ay boyunca kanamasi olan hastalarim var dedi 😔 am brn gene de korkuyorym. Allah buyuk 🤲🏻
Bsradnz18 gamzelianne1 bende kullanıyorum kuzum şuanda biz elimizden geleni yapalım da taktir Allahtan
Fatmakba @gamzelianne1 inşaAllah cnn benim Sende bana dua et 32 .haftadayim doğumdan korkuyorum hayırlısıyla kurtululalim InşaAllah bebeğimde bende
gamzelianne1 Fatmakba normal istiyosan kuzum insallah 1 avaz da kurtulursun sezeryan olacaksa da insallah kolay bi sekilde gecer 🤲🏻😌