Buketkucuk Busraksu ben 36+4 haftalığım aynı durumdayım çok halsizim heryerim ağrıyor iyice ağırlaştım bir an önce hayırlısı ve sağlıklısı ile doğurmak istiyorum kızıma kavuşmak istiyorum bakalım nasip🥰🙊
Vosvosgil Buketkucuk bende dünden beri ağrı çekiyorum kasık bel karnımda arada sertleşiyo doguracakmıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum aynı tarihteyiz
Vosvosgil -Esraa21 bende sabah allhım nolur az daha dursun diye dua edşyorum ağrı çekiyim ama şimdi erken
Cidemkisa Busraksu bugün 37 olduk su bı kaç saattir karın sertleşmesi oluyor bende tedirgin oluyorum halbuki ikinci gebelik ama ilkinde hiç böle şeyler yaşamadım için bilemiorm
Zafsim0801 Senayyalcin sizleri çok iyi anlıyorum bende 38+0 sezeryan oldum şuanda 10 günlük anneyim bu yorumları okudukca sizlere dua ediyorum
yadinin_hobileri Busraksu cnm aynı ben ıkıncı hamılelıgım Normal bekliyoruz bnde diyorum dogum baslasa ikinma halim yok
Zeynepppp55 Ben de 38 +2 yim çok yorgun hissediyorum ben de gerçekten doğum başlasa ıkınmaya halim yok kızın da hoc böyle olmamıştım ilginç gerçekten