Nejla07 Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim arkadaşlarım 10 ve 11 haftalıklar göbekleri daha yukarıda duruyo sizinkiler nasıl acaba. Aklıma takıldı🤦🏻♀️
suscarparimm Nejla07 Herkesin vücudu bir olmuyor malesef, ki o haftalarda bebek zaten aşşağıda oluyor göbek deliğine bile çıkmamış oluyor 🙂
Nejla07 suscarparimm bende öyle düşünüyorum rahim yukarı çıktıkça göbekte yükselecek biliyorum bilgiçler aklımı karıştırıyo😁
Babymee Benim 9+5 benim de baya aşağıda. Ama hâlâ emin değilim bebek mi göbek mi? Bu haftalarda bebek belli eder mi ki kendini 🧐
Nejla07 Babymee evet bende öyle yemek yiyince çok şişiyo çok seviniyorum açıkınca azıcık oluyo göbek😁
Momlf Nejla07 benm de aşağıda idi 18. Haftamdayım artık yukarıya doğru büyüyor 2 haftadır falan daha yukarıda ve bellii
Cansu_04 Nejla07 ilk haftalarda bende öyleydim 26 haftalık olunca yukarıya çıktı belirginleşti mutluyum şuan 🤣
Burcuckmk Nejla07 benimde aşağıdaydi canim bebek buyudukce rahim yukari cikicak 32. Haftama giriyorum suan baya yukarda doğum yaklastikca yine aşağı inecek :)
Babybay Nejla07 32 haftamdayim. Benimde başında beri aşağıda ve gören herkes de bunu sorup duruyor. 🤷 Çok sıkıldım. Senin ki erken ama daha yeni yeni yukarı çıkar son aylarda öyleyse benim gözümde bı karın yapısıyla ilgilidir.
Nuraygokce Babybay bnde 32 +5im benimde aşağıda duruo resmen mide kısmım boş milletin bişey demesi sinirimi bozuo benimde 🤦♀️sizin cinsiyet ne acaba