Minnosunannesiii Fahriye_tskprn09 benimde bir prensesim olacak 😍 anasının goozeliiii babasının nazlı kızı olacak, 🤣🤣🤣🤣 Nefes Hira 😘
Lavinyaaaa Fahriye_tskprn09 21+1 haftalığız bizde 🌸 geçen ay doktorumuz büyük olasılıkla cinsiyet erkek dedi ama ona güvenemedim 😁 bu gün kesin olması adına başka bir doktora randevuya gidecem bakalım herşey kesinleşir inşaAllah 😍
Hamileadayibiranne 20+0 olduk bugün 🙏🙈 15. Ve 18. Haftada erkek dedi doktor ama haftaya kontrolüm var bakalım o zaman da erkek derse artık alışmış olurum 🌸
annesininpirensesi Fahriye_tskprn09 dun ogrendik erkek olcak isime esim erken diyor babamin kinimi koysak diyor bende tek babanin olmaz benim babaminkiyle beraber iki isim koyalim diyor benim babamin kini kabul etmiyo ben de benim babamin ismini koymazsan kendi babsninkinide koyamazsin diyorum
Fahriye_tskprn09 annesininpirensesi bence çocuklarla özellikle bebeklere ağır adam isimleri konulmamali çünkü çocuklara o isimler ağır gelir ve tasiyamazlar bunu esinizle güzel olumlu olarak konuşun mesaj eşinizin ismi yanidna Ege ismimin çok güzel olduğunu söyleyin hem bana aşık iki adam olur diyin biri oğlum biri sen diyebilirsiniz
annesininpirensesi Fahriye_tskprn09 yok canm kendi ismini kabul etmez ben zaten farkli isim istiyorum ama babmin ismini kayolim deyince benim babam alinmazmi onun kinide koyalim ozamn olursa beraber olmazsa ikisinide istemiyorum diyorum kabul etmiyo kizlari sen koydun diyor bende ben koydum ama senin rizanla sana sorarak sectim diyorum bakalm ne koycaz