Öncelikle merhaba arkadaşlar, sonunda buraya bendee doğurdumm yazmak nasip oldu çok şükür 😇
41.haftaya gelip de kızımın hala gelesi olmamasıyla doktorum yatışımı verdi. Öğlen 12 gibi 0 açılma ve 0 sancıyla hastaneye yattım. Gelen giden bütün doktorlar ebeler hemşireler o kadar güzel ilgilendiler ki tedirginliğim uçtu gitti 😊 bütün herşeye rağman gece 4e kadar ancak 4 cm açıklığım olmuştu ama sancıdan yana sıkıntım yoktu yani tam olması gerektiği gibiydi. Derken dörtten sonra sancılarım sıklaşmaya başladı sabah 6da suyum geldi ve o zamanda daha 4.5 cm olan açıklığım 8 de tam 10cm olmuştu 😅 çömel kalk bir kaç ıkınma denemesiyle birlikte bebeğim artık geliyordu. 8.13te doktorum geldi ve 8.17de kucağımdaydı bebeğim 🥰 mucizevi birşey gerçekten, sizlere de kolay doğumlar diliyorum 😇
bu arada ben Zeynep Kamil de yaptım doğumumu, eğer sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım ☺️

Mbuse hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰 suni sancı ile mi doğumu başlattılar ?

BetDoy çok teşekkür ederim ☺️ rahim ağzını yumuşatmak için bir fitil verdiler başta akşam 9da da çıkardılar onu geri 😊 benim hiç nişanım da gelmemişti ona da yardımcı oldu biraz

Mbuse Hayırlı olsun cnm ilk dogumunmuydu benimde bugün suniyle baslayacakda

Mbuse hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah ❤️ doğum hikayenizi okuyunca kızımın doğumu aklıma geldi. Bende 41+1 de suni sancıyla doğum yapmıştım 🥰

Hande-- evet canım ilk doğumumdu 😊 sakin kalıp düzenli nefes almak çok önemli onun dışında doktor ne diyorsa onu harfiyen dinleyince kolaycacık olur inşallah, sağlıkla hızlıca kavuşun inşallah yavrunuza

Mbuse

Mbuse Bende şimdi yattım hastaneye ama bebişim kilosu 4 kg o yüzden korkuyorum birazda sizinki ne kadardı

Hande-- oh maşallah kuzuya ❤️ 3750 gram 55cm doğdu minik sayılmaz 😅 Allah kolaylığını veriyor canım geldi mi zamanı öyle bi çıkıyor ki hemde sonrası sanki sen doğurmamışsın gibi rahat ☺️

Mbuse Hayırlı olsun gözünüz aydın 🌼 darısı başımıza 😀 ilki sezaryen doğum oldu benim 2. Yi normal deniyecez dikişler iyi durumda bir sıkıntı olmazsa inşallah olur 🙂

54_kubra inşallah istediğiniz gibi ilerler herşey ☺️ Sağlıkla alırsın kucağına bebişini 🌸 bence sizin ki de büyük cesaret sezaryenden sonra normal ❤️

Mbuse Ultrosondaki kilosuyla aynımı doğdu 40+1 deyim artık çok rahatsiz olmaya başlamıştim

Hande-- tam aynı doğdu ultrasonla canım, evet artık son zamanda iyice rahatsız ediyor

Mbuse hayırlı olsun, sağlıkla büyüdğn🤲🏻 Hikayeniz bana umut oldu. Ben de 40+2 yim ne sancım var ne açıklıgım doktor bi kaç gün daha bekleyip sezeryana alıcam dedi, suni denerse demekki benim de şansım var fakat bebegimin kilosu 4 e yaklaştı, sizin bebeğiniz kaç kg doğdu?

Mbuse ayy Allah analı babalı büyütsün ☺️bize de böyle 3-4 dk da biten hızlı doğumlar nasip etsin 😂 böyle doğum hikayelerini okuyunca çok rahatlıyorum

SenaHifa amin canım inşallah ☺️ Hatta bilgilerin yazdığı kağıtta iki dk sürdüğü yazıyor ❤️ Darısı başınıza inşallah 🌸

Mbuse benimde aynı durum o yüzden bugün doktor eğer haftasonu da gelmezse pzt suni ile başlatırız dedi heyecan dorukta .. 40 haftalık oluyo pzt