Öncelikle merhaba arkadaşlar, sonunda buraya bendee doğurdumm yazmak nasip oldu çok şükür 😇
41.haftaya gelip de kızımın hala gelesi olmamasıyla doktorum yatışımı verdi. Öğlen 12 gibi 0 açılma ve 0 sancıyla hastaneye yattım. Gelen giden bütün doktorlar ebeler hemşireler o kadar güzel ilgilendiler ki tedirginliğim uçtu gitti 😊 bütün herşeye rağman gece 4e kadar ancak 4 cm açıklığım olmuştu ama sancıdan yana sıkıntım yoktu yani tam olması gerektiği gibiydi. Derken dörtten sonra sancılarım sıklaşmaya başladı sabah 6da suyum geldi ve o zamanda daha 4.5 cm olan açıklığım 8 de tam 10cm olmuştu 😅 çömel kalk bir kaç ıkınma denemesiyle birlikte bebeğim artık geliyordu. 8.13te doktorum geldi ve 8.17de kucağımdaydı bebeğim 🥰 mucizevi birşey gerçekten, sizlere de kolay doğumlar diliyorum 😇
bu arada ben Zeynep Kamil de yaptım doğumumu, eğer sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım ☺️
41+1 de Doğum
Mbuse hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah ❤️ doğum hikayenizi okuyunca kızımın doğumu aklıma geldi. Bende 41+1 de suni sancıyla doğum yapmıştım 🥰
ZeynepveMehmet yaaa 🙈 aminnn 😊 evlatlarımız sağlıkla büyüsünler inşallah
Mbuse hayırlı olsun, sağlıkla büyüdğn🤲🏻 Hikayeniz bana umut oldu. Ben de 40+2 yim ne sancım var ne açıklıgım doktor bi kaç gün daha bekleyip sezeryana alıcam dedi, suni denerse demekki benim de şansım var fakat bebegimin kilosu 4 e yaklaştı, sizin bebeğiniz kaç kg doğdu?
Cicilibicili, Doğum etiketini kaldırdı.