Neslihan16 Tuba704 Benm pilates setim var bir zararı olur bebeğe diye yapmıyorum. Yapmak gerekiyor mu ki 2.5 aylığım
Tuba704 Neslihan16 gebelik platesi var normal plates gibi değil doktoruna sorabilirsin yapabilir miyim diye ayrıca devlet ve özel hastanelerin eğitimleri var onlara da katılabilirsin👍
HamzaEcemSaran Neslihan16 hareketleri farklı kas gruplarını çalıştırmaktan ziyade esnemeye yönelik harikaaaa 6 aylığım henüz bel ağrım olmadı umarım hep böyle gider
Bensuu Mells ev işi🤦🏻♀️ Gün boyu oturamıorum bile evde kedim var, maması kumu derken süpür sil yemek fln 1 saat yürüyüş bazen 7. Katta otıruyorum günde bir defa inip çıkıorum bence çok fazla bile asansör yok mecburi spor😂😂😂😂😂
Lisa Bende 16. Haftam dolar dolmaz 2 hafta oldu tekrar yoga ve pilatese başladım. Hamile kalmadan öncede 1 sene boyunca düzenli yoga yapmıştım. Çok yararı oluyor 👍🏻
Melikee Hamile pilatesi yapıyorum doktor hamilelikte en iyi spor yavaş tempoda yürümek ve yüzmek demişti hava çok sıcak olduğundan fazla yürüyemiyorum 🤦🏼♀️
DenizTuncaAtik Mells hayatım boyunca spor yaptım 34 bedendim. Hamile kalınca yoga- plates yapacağım diyordum hep. Hiç birini yapamadım şuan 72 yim doğuma 1 Aydan az kaldı
Nehir35 Hergün yürüyüş mutlaka yapıyorum hem sabah hem akşam üşensemde mecburum köpeğimi gezdiriyorum 😀 ama benim için rutin bir yürüyüş düzeni iyi oluyor. Haftada iki günde hamile yogası yapıyorum 🧘♀️ 31 haftalık oldum 10 kilo aldım ama 😊
umranozby Geçen dr kilomu sordu eşim diyor 100 😂 çıkışta da diyor ki bebek 417 gr sen 85 😓😈 5 ay bitti 9 kilo aldım 🙊 dr en başta yürüyüş yapabilir miyim diye düşük riskim var diye izin vermedi evde yatıyorum sürekli 😳risk geçti ama ben korkuyorum 🙏