Denizliche Mells yani şimdi genel durumunu bilmediğim için ne desem yalnıs olur ,en iyisi doktoruna sorman birde yürüyüş yapman vücudunun her bölgesine iyi gelir
Mucizeveannesi Daha üç aylık hamileyim fakat ikiz olduğu için kendimi altı aylık kadar ağır hissediyorum ,gebelik öncesi düzenli spor yapan enerji dolu biriydim ,hamilelik çok farklı bir durum gönül istesede bedeniniz elverdiği kadar,haftanın üç dört günü yürüyüş dışında bişey yapamıyorum ,çalışan bir bayan olunca birde,saat 11 deyince uyku geliyor artık ,son üç ay kendimi hayal edemiyorum ,Doğuma kepçeyle götürmelerinden korkuyorum 😀herzamanki gibi yesende ,o kilolar geliyor🙄
Edanurusta Ciara93 İste bende tam olarak bunu yapıyorum 😅 ama bazı zamanlarda zor oluyor yemek yemek 😅 mide bulantısına inat yiyoruz 😅😅😅😅
deletedmom40 Mells uyuyorum mutfağa ve lavaboya gidiyorum çok efor sarfediyorum bu şekilde çok nadir olsa da ayda bir eşime yardım edip ev işlerini de yapıyorum
Ilahe Mells Spor yapmak guzelde amma yapmiyorum simdilik Dogumuma az kaldi Yuruyuw yapiyorum az yemek tuketiyorum butun gun iw bawindayim zaten o bana spor gibi geliyor sonradan dinlenende yorgunlugum oyle cikiyor ki bacak filan ariyor sızildiyor