Portakalgeliyor tanya25 e bebek muhteşemm :) allah nasip ederse ben oda yapamaycağım taşınma durumum var ne zaman olucağı da belli değil ben sadece anne yanı alıcam idare derim birazcık taşınınca oda yapıcamm allahın izniyle beşik dolap şifonyer üçlüsü 🙏🏻🤰🏼🤪
Mimii Portakalgeliyor herkes bir şey alınca çok da eksik kalmadı odası,arabası,elbiseleri her şey alındı ufak tefek şeyler kaldı ama en önemlisi alınan hiçbir şey yerleştirilmedi kurulum için öylece bekleniyor 🙈
tanya25 Portakalgeliyor bende oda yapmayacağım canım kendi yatak odama koydum :) hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin 🌹
Zeynep_elam Portakalgeliyor anne bebek çantası indirimdeydi bir tek onu aldım başkada bişey almadım daha yolun yarisindayim alırım yavaş yavaş
Portakalgeliyor Zeynep_elam ben üç beş bişey almama rağmen yetişmicek diye üzülüyom yavaş yavaş biraz zorlar sanki :)
Nursel725 Portakalgeliyor arabasını küvetini aldım bi kaç parçada giysi 😊bana kalsa şimdiye herşeyi alırdım ama eşim ısrarla toplu alalım diyo😊he bide gerekli olur mu bilmiyorum ama sterilizasyon makinesi aldım .
Portakalgeliyor Nursel725 makineye gerek duymadım :) bence tencerenin zevki daha güzel 😂😂 allahım herkese nasip etsin canım toplu almayı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nursel725 Portakalgeliyor ya elime ulaşınca bende aynı şeyi düşündüm ama çalışıcam çocuk doğduktan sonra gögüs pompası falanda kullanıcam sadece biberonu sterilize etmicem nasılsa diye avuttum kendimi😂😂çokta ucuza aldım zaten 😂
Bebeklimm Portakalgeliyor benim Haziran sonu Temmuz başı gibi görünüyor ama daha hiç bi hazırlığım yok üçüncü bebek ama yaz bebeği olacağı için herşeyi kıyafet olarak yeni almam gerekiyor bayram sonrasi bi toplu alışverişle hallederim gibi görünüyor bakalım 🙂
Portakalgeliyor Nursel725 iyi yapmışın öyleysr diyerek içini ferahlatalım ve 😂 kampanyalı ürün göz çıkarmazz
buiyimi Portakalgeliyor kızımdan kalan kıyafetler var ama zıbın tulum eksik. Ağustos anneleri uzun kollu mu giyer acaba bebekler siz nasıl aldınız ben üşür diye uzun kollu almayı düşünüyorum. Tam mevsim gecişi ☺️
Portakalgeliyor buiyimi bebekler üşüdüğüniçin giydiriliyor :) izmirliyim o sıcakta bike tulumu olurdu penye :)
Nadya_35 Çok şükür hepsi bitti bugunde kıyafetlerini yıkadım üteledim yerleştirdim tam 34 haftalık olduk 🥰 ben sıramı saldım kızlar sıra sizde kıyafet diyip geçmeyin 1 günüm gitti 🤷🏼♀️
Serpil-3 Nadya_35 ben de 30. haftadayım herşeyini aldık çok şükür bugün beşiğimiz geldi akşamda kurdu eşimle oğlum ben ayakta dolanırken öldüm kıyafetleri yıkamadım daha bi kaç hafta sonra dedim ama bugün de böyle yorulunca acaba hemen halletsem mi diye düşünüyorum
Serpil-3 Nadya_35 yattım şimdi zaten canım belim tutmuyor bir hafta içinde de çamaşır işini halledeyim bari