HaticeNaz-Kemal mucizemmmmmmmm normal kolesrum mu ne ilk ağız sütü sakın elleme alıyorsa parmağında nazikçe tut akmasın kuzum bende de geliyor
mucizemmmmmmmm HaticeNaz-Kemal ilk defa oldu bndede sildim ama bı daha dokunmadım canım karışmam artk
Semarasemra Kızlar ben 11+5 haftalıķım , 2 gun once banyoda farkt etim , gouslerimden sıvı geliyor resmen parmagımla dokundum yapış yapış oldu , korkmalımıyım çok erken degil mi daha?
psychologist Benimde gelmiş geçen gün sütyende iz vardı orda fark ettim siyah olduğu için ne renk bilmiyorum ama normal heralde 🤷🏼♀️ Suan 23 haftalığım
ozgeyuceturk Benim de 6.ayımdan beri geliyor. İlk farkettigimde gece gelmiş sanırım sabah kalktığımda sarımsı iz vardı kurumuş hatta. Doktora sorduğumda normal ama ovalama sakın dedi. Surekli geliyor hâlâ sebepsiz😊
Smy238 mucizemmmmmmmm bende de oldu canım hatta baya gelmişti eşimin üstüne halıya yerde yatmış tv izliyorduk normalmiş bidaha gelmedi 28 olduk 🤷🏻♀️
-Kbra8- mucizemmmmmmmm benim de 28 gibi gelmişti sağ göğsümden. Şimdi 35.haftamdayım daha dün geldi yine sağdan. Şeffaf bi sıvı. Dokununca yapış yapış gibi. Ben fark etmeden atletimde görüyorum bazen kurumuş oluyor oda sarımtırak. İnşallah sütümüz bol olur 😍 ama benim hep sağdan geliyor