MelikeKandmir Aaa bende şimdi post açıyodum benimde öyle sağ göğüs normal mi acaba 🙄 bende 26 +2 haftalık mucizemmmmmmmm
Ceydat mucizemmmmmmmm normal canım sıkmayın göğsünüzü ama erken doğumu tetiklediği için değil bebeğinin hakkı olduğu için 🙂🌺
MelikeKandmir mucizemmmmmmmm kuruyunca sarı mı kanlı mı anlayamadım ben seninde öylemi benimde bugün oldu ilk defa doktora yazdım ama dönmedi hala
MelikeKandmir mucizemmmmmmmm aynen şeffaf ama atlete geçince öyle oldu anlayamadım bende 🙄 inşallah normaldir
Beyazmelekkk Benimde 26 hafta gibi başladı gelmeye sütyene yapışıyor hatta göğüs ucum açıyor sıvı gelip kuruduğu için sütyen batıyor . Dr sordum normal dedi 🙋🏻♀️ ama sebebi ne bilmiyorum
merweeilbey1 Beyazmelekkk süt kanalları geniş olunca öyle oluyormuş canım bana doktor öyle söyledi benimde geliyor
Beyazmelekkk merweeilbey1 yengem de sütün olacak demek ki dedi. Kendisinde damarlarda koyu renk böyle sıvı gelmesi göğüs ucunun koyulasmasi falan olmamış hiç ondan sütüm hiç gelmedi mama verdik hep dedi .🤷🏻♀️