Elif65_ Seferiyehatun yaa benimde sancılarım.2 gündür biraz sıklaştı cuma günü kontrolümde var ama açıkçası suni sancıdan korkuyorum suyumun ve nişan gelmesini bekliyorum ama halen tık yok gidip gitmemek arasında kaldım
Kub09 Bnselz en azından bi gelişme var sizde ne güzel inşallah gerek kalmadan gelir ☺️ Bende suniden korkuyorum malesef başıma ne geleceğini de bilmiyorum 🤷♀️
Seferiyehatun Kub09 evet canım. Zaten çatı dar demişlerdi denedi doktorum yinede. En son suda geldi acil aldılar sezeryana. Bebeğimin başı büyüktü 3.500 Gramdi doğamadi. Hayrlisi boyleymis
Kub09 Ceydat bencede onlara göre kolay zaman dolunca uzatmalar stres yapıyor insana bende hemen gelsin artık istiyorum eşim benden daha meraklı hemen olsun diye sezeryan olsun diyo 😂
Ceydat Kub09 bende sezeryan mı olsa diye düşünüyorum sonra saçmaladığımı sağlığımızda bir sorun olmadığı halde bıçak altına yatmak saçma geliyor çok fena ikilemdeyim 🙈🙈
Kub09 Elif65_ yaaa inşallah gelir artık doktor müdahale etmeden rahat rahat Doğumun olur inşallah tabi bende 😂
Kub09 Eliz34 doktorum ilişkiyi yasakladı enfeksiyon kapma riskinden dolayı önermiyorum yasak dedi 🤷♀️ En azından sizde bi yöntem işe yaramış😂
HemsireAnne_ Bademmmm Tüm dünyada planlı sezeryan için 39. Haftanın doldurulmuş olması kabul edilmektedir. Ama 37. Haftadan sonra bebek doktorun insiyatifiyle alınabilir. Anne bebek için uygun zamanı doktor belirleyecektir.
Kub09 Seferiyehatun aynen hayırlısı neyse o olsun herkes için🙏 Ama bende beklersem o kiloları bulur bende kilonun Doğumun kolaylığını etkilediğini düşünüyorum fazlasıyla takıyorum o konuya kafayı biran önc gelsin o yüzden 😂