Bnselz Ceyo93 suni sancı gelişimi nasıl olıyor. Damardan girdiği gibi cıldırtıyor mu? Benim ilk doğumımda 5 cö de verdiler suni yi epiduralde etki etmedi
OMAYBABY Kub09 benim de çatı muayenesinden 1 gün sonra geldi ☺️ Dün 40+1 de yani bugünde azar azar devam ediyor işte 🙄
badecanisik Kub09 normald e hep erken doğum postlarına denk gelirdim ne kadar yaygınlaştı diye üzülürdüm. Şimdide doğuramayanlar postları arttı koç burcu bebeler inatla gelmek istemiyor🤦♀️39+1 hiç belirtim yok🤯
Bademmmm Arkadaşlar bende 39+1 ama sezeryen olmak zorundayım sağlıktan dolayı devlette olacağım ama henüz gün vermiyor ilk gebeliğin diyor ya sezeryen icin geç olmaz mı 39. Veya 40. Haftalar bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim güzel anneler
HemsireAnne_ Bademmmm Tüm dünyada planlı sezeryan için 39. Haftanın doldurulmuş olması kabul edilmektedir. Ama 37. Haftadan sonra bebek doktorun insiyatifiyle alınabilir. Anne bebek için uygun zamanı doktor belirleyecektir.
BetDoy Seydabadecakil merhaba cnm benim de pzt günü 40 ve sabah 9 yatış suni sancı ile başlatacak heyecan dorukta .. inş sağlıkla hayırlısıyla kolay bi şekilde rabbim kavuşturmayı nasip etsin herkesin evladını ve bana da ..amin
Bnselz Kub09 yalancı sancı var rahim baya yumusamıs. Ama doğum baslamıyor. Hint yağı karısımı varmıs hiç o riske girmek istemşyorum ama belki pazar günü denerim suni acısını cok iyi biliyorum ilk cocuğumdan😒
Kub09 Bnselz en azından bi gelişme var sizde ne güzel inşallah gerek kalmadan gelir ☺️ Bende suniden korkuyorum malesef başıma ne geleceğini de bilmiyorum 🤷♀️
Ceyo93 Bnselz dam Bnselz damardan serumla veriyorlar açılma durumuna göre artırıyorlar adet sancısının biraz şiddetli hali diyebilirim hiç açılmam yoktu 8 saatlik suni sancı sonunda kızım doğdu korkulacak kadar kötü değil şuan 37+4 yine hamileyim sancıdan yana korkum yok çok şükür
Bademmmm Seferiyehatun bende şimdi bu soruyu sordum 41. Haftalarda sezeryen oluyor mu bi sorun teşkil etmiyor sanırım geç degil
Seferiyehatun Bademmmm ben 24 saat suni sancı çektim. 8 santim açılma oldu ama inmedi çatı dardı. Acil sezeryans aldılar tansiyonum yükseldi, bebeğin kalp atışı zayıfladı. istesem de istemedemde sezeryana aldilar
Ceydat Kub09 bende 38 haftalık hamileyim sağlıkla biran önce gelsin istiyorum ama kızım inatla kanala bile yerleşmiyor pozisyonu olması gerektiği gibi ama kanala yerleşmedi 42 ye kadar bekletcek gibi doktorumda çok rahat doğumu bebek başlatıcak annesi merak etme diyor söylemesi kolay 🤣🤣
Kub09 Ceydat bencede onlara göre kolay zaman dolunca uzatmalar stres yapıyor insana bende hemen gelsin artık istiyorum eşim benden daha meraklı hemen olsun diye sezeryan olsun diyo 😂
Bademmmm Seferiyehatun tansiyon probleminiz hep varmıydı sadece o an mı oldu bende de yükseliyor zaman zaman belden uyusturmalı mı oldunuz özür dilerim çok soru sordum amaç
Elif65_ Seferiyehatun yaa benimde sancılarım.2 gündür biraz sıklaştı cuma günü kontrolümde var ama açıkçası suni sancıdan korkuyorum suyumun ve nişan gelmesini bekliyorum ama halen tık yok gidip gitmemek arasında kaldım
Vrl Kub09 38. Haftadayım benimde 0 sancı 41e kadar bekleyeceğiz dedi senin postu görünce normal olduğunu düşünmeye başladım 🤣
Elif65_ Kub09 bizde 39+4 olduk sancılarım oluyor ama halen nişan gelmesi filan olmadı çok sabırsızım yatıp kalkıp dua ediyorum doğum olsun diye kafayı yiyecem en sonunda bebişim gelmiyor
Kub09 Elif65_ yaaa inşallah gelir artık doktor müdahale etmeden rahat rahat Doğumun olur inşallah tabi bende 😂
Eliz34 Kub09 bnde öyle beklemiştim 40 +5 te doğurdum, herşeyi denemiştim sancım açılmam falan olsun diye ki bıkkınlık gelmişti artk, ilişkiye girmek kolaylaştırıyor Benim öyle olmuştu şahsen, iki saat sonra gibi Bi sürede Bi anda suyum gelmişti 😬
Kub09 Eliz34 doktorum ilişkiyi yasakladı enfeksiyon kapma riskinden dolayı önermiyorum yasak dedi 🤷♀️ En azından sizde bi yöntem işe yaramış😂