Eni Merveee6 merhaba 24. Haftamda aynı şeyleri ben de yaşadım. Sağlık ocağına gittim kalp sesini dinledim. Sanırım biraz kafaya takınca da etkileniyor. Sakin olun. İnşallah yarın güzelce izlersiniz bebeğinizi.
Merveee6 Nilasyamom gördüm canım çok şükür iyi ultrasonda ayağını taa kafasına kaldırıyordu hatta doktor bu kadar hareketli bebeği nasıl hissetmiyorsun dedi bana bende anlamadım 😂
Rjn5656 Merveee6 bende 25 haftmdym geçen haftalar kıpır kiprdi bu haftalar çok sakin yani şükür hisdiyrm ama çok az yanı şiddetli değil . bence normaldir doktora gitmeyi düşündüm . gitmedm inş sağlıkla gelirler
Merveee6 Rjn5656 benim ki yer değiştirmiş canım normal kafası göbek deliğimin oralarda olurdu biraz daha yan yatmış sağa doğru ayakları daha üste çıkmış ondan hissetmemiş olabilirim belki senin de öyledir
Nilasyamom Merveee6 işte bu yA çok sevindim kuzum benim stres yapma😍 inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi şu ezanlar yüzü suyu hürmetine 🤲🤲🌸🌸💚💚💚
Fadime_56 paradiseeeeee mrb dün doktor kontrolüne gittim kendi doktorum acildeymis acile göründüm baktı bebeğe sorun yok dedi herşey yolunda dedi 21+5olmasi gerek dedim evet 21 haftayı bitirmiş 22ye gircek dedi polikinlikte başka doktora randveum vrdi ona çıktım o ultrasyonda 21+3dedi ama hocam bugün 21+5olmasi gerek deidm güldü geçti normal mi sizce böyle olması
paradiseeeeee Fadime_56 günlere takılma ben her gittimde atıyorum 30.3 şeysem doktor 31 desin diyor öyle takılma yani canım bebek saglık olsun da 🥰
Balyedi29- Bende 24+6 haftalık hamileyim. Bu yorumları okudukça biraz içim rahatladı. Bende oynamıyor diye takmıştım kafaya ama denildiği gibi bu aylarda hareketler düzensiz olabiliyormuş. Bazen gündüz oynuyor bazen gece yatmadan. Böyle baloncuk patlar gibi..
kadriye25 Balyedi29- oluyor bu haftalarda düzensizlik 28 den sonra düzene girer dediler ama 30 dan sonra düzene girdi benimki