serozzz edanurciftci midye ciger tam pismemis et kaynatirken kirilmis yumurta bitki cayi zaten arkadaslar demisler. Kalsiyum acisindan iyi beslen ilk uc ay bebis bizim depolardan kullandigi icin senin ihtiyacin olacaktir. Bol su icmelisin. Doktorum kupa kupa kahve tuketmedigin surece gunde 1 fincan kahve ve cayi acik icebilirsin dedi. Ben daha once zehirlendigim ve kokusundan tiksindigim icin tam donanimli balik yiyemedim problem yoksa yuzey baliklari yemelisin. Yesillik ve protein agirlikli beslenmelisin. Ceviz badem findik hurma tuketmeli sut icmelisin ve cok uzun oldu ama ilaclarini duzenli kullanmalisin . ☺️
edanurciftci serozzz folik asit kullanıyorum suan sadece genellikle yoğurt süt ceviz arada bi çorba çok canım ekstra bisi isterse onları yemek istiyorum onu da kırk kere düşünüyorum
Acemianne12 edanurciftci ilk 3 ay diye bişey yok 9 ay da aynı 😁 bol yeşillik ye içinde folik asit olan besinler yemeye dikkat et ben son aydayım bebeğe kilo aldıran şeyler yiyorum muz kaşar peyniri vs.
edanurciftci Kvsraykt sucuk var ama onu bile. Yemeye çekiniyorum niyeyse bu gidişle sucuk tan soğucam
serozzz edanurciftci canin birsey cekerse azda olsa tadina bak. Mesela pizza c kofte flan yedim bunlari iyice pissin diye not dustuk disaridan gelen yiyeceklere. Olmadi ben tekrar pisirdim flan . Doktora her gittigimde sordum yememem gereken birsey var mi diye ye ama dikkat et sucuk sosis iyice pisirip oyle tuket dedi. Rabbime sukurler olsun bir problem cikmadi. Bu arada cig yememek disinda ete eldivensiz dokunma dokunduysan hemen yika. Doktor kan tahlili ister senden ekstra ilac olarak takviyelerde yapabilir.
Meleklerimmm3 edanurciftci genel olarak hamilelik boyunca tüketmemen gerekenler çiğ köfte dip balıkları şarküteri ürünleri çiğ ve az pişmiş et türevi sakatat falan doktor bunları saymıştı
mucizem09_ edanurciftci bikereden birsey olmaz kuzum ye tabiki yemesssen unutamassin guvendigin iyi pismisse ye yada evde kendin yap sık olmassa sorun yok 😊😊
edanurciftci mucizem09_ bugünü atlatayım da ya ztn ben yemek yiyemiyorum yoğurt süt besleniyorum resmen yarın yerim artık gerçi aynı heves kalmaz ama
basakhanim Dip balığı, iyi yıkanmamış yeşillik, iyi pişmemiş et, salam sosis vs şarküteri ürünleri asla yenmemeli. Hafife alınan nolucak canım denen şeylerin sonucunda çok ağır enfeksiyonlar olabiliyor.
mucizem09_ edanurciftci off fena fena ama icin rahat olsu gececek iyle umud ediyorum bende cok cektim sonra bi baktim gecti gitti cok zordur ama bi tedavisi yok cidden gecmiyor miden almiyor