edanurciftci Gebeliğinizin ilk üç ayında yediğiniz besinler yememeniz gereken besinler nelerdi şu kesinlikle yenmemeli dediğiniz bir şey var mı ya da şu olmazsa olmaz kesinlikle yemelisin dediğiniz
mucizem09_ edanurciftci ilk uc ay diye birsey yokki canim genel anlamda hamielikte yasak olan seyleri yenmmemesine dikkat et yeter ben enazindan oyle yaptim 😊😊😊❤❤❤
Merveli1 edanurciftci Bitki çaylarının çok fazla tüketilmemesi gerektiğini söyledi bana doktorum, bir de çiğ eti kesinlikle yememen gerektiğini.
Melike edanurciftci Genel olarak dikkat etmen gerekiyor yediklerine doktorunda bilgilendirir zaten ama bence en önemlisi maydanoz. Düşük yapıyormuş hiç tüketmiyorum sevmemde. Çiğ köfte çiğ et ve az pişmiş hiçbirşey
Kvsraykt edanurciftci çoğu gebe ilk 3 ay mide bulantılarıyla geçirdiği için aslında ne yese ayakta durmak için yiyor
edanurciftci mucizem09_ ya benim canım pizza cekti resmen ama içindekilerden ötürü yemem uygun mu bilemedim hani sucuk falan var diye
edanurciftci Melike iki doktora gittim ikiside hiçbir şey demedi hala bildiğim tek şey bol su içmem gerektiği
Seda_inan Bitki çayları çigköfte ve gazlı içecekler bide geçen hastanede çalışan bi arkadaşım maydanoz yeme dedi ilk zamanlarda çok tehlikeli oluyor dedi ilk defa duydum ondan ama bilmiyorum duyan var mı başka
mucizem09_ edanurciftci bikereden birsey olmaz kuzum ye tabiki yemesssen unutamassin guvendigin iyi pismisse ye yada evde kendin yap sık olmassa sorun yok 😊😊
edanurciftci MomofOne 6+0 7. Hafta oluyor diyorlar mesele 5+3 6. Hafta diye geçiyor ama emin değilim internet öyle diyor 😂
MomofOne edanurciftci canim oruc tutionmu sen ben tutuyorumda ama zararlimi hic bi fikrim yok cok kolay tutuyorum ama
04052016mh edanurciftci asitli şeyler kafein salam sosis sucuk ara sıra ve çok pişmiş olmalı az pişmiş ve çiğ et maydonoz Bazı bitki çayları ada çayı vs aklıma gelenler bunlar canım ama sadece ilk 3 ay değil gebelik boyunca dikkat edilmeli bunlara
edanurciftci MomofOne yok tutmuyorum ben oruç bende düşük riski var dendiği için tutmuyorum bide mide bulantım bazen çok etkiliyor
lentil edanurciftci bitki çaylarının hiçbiri ıhlamur bile içme dedi benm doktor. ( bu kısmı ilk 3 ay için dedi) Hazır çiğköfteler etsiz bile olsa yeme içinde ne var yeşillikler iyi mi yıkandı belli değil evde kendin yap ye dedi. Çiğ et çiğ balık midye gbi kabuklu deniz ürünleri yeme dedi. Bilmediğin yeşil otları tüketme dedi. Birde meyve sebzeni iyi yıka toksoplazma için.