XxKirmizibalik Minecnbs bizim de kilosu ya bir ya iki hafta önden gidiyor. Şeker yükleme yapıldı şeker de yok. Irsi olduğunu düşünüyorum Perinatolog babası ve benim yapılı olduğumu ırsi olabileceğini söyledi. Hamur işini az kaçırınca hemen artıyor kilosu
Minecnbs XxKirmizibalik esim 185 ben 172 boyundayim 30 cm boya uzun boylu dedi ona takilmadim ama iri demesi beni sasirtti demekki iri degil gayet normalmis
Minecnbs Ys35 iri bebek normal dogumu zorlastirir o yuzden bu kadar takildim ama bir suru arkadas yazmis hepimiz asagi yukari ayniyiz demekki gayet normal iri falan degil
idiloska Geçen hafta 27+5′de 1250 gram 38 cm’di yarın 29 oluyorum kontrolüm var bakalım nolmuş tospik
obirannea Satinnst bana da sanki bi tık az geldi ama sağlığı yerindeyse takmayın lütfen bende dün gittim 30 haftalık 1972 gr çıktı
Ezzggii Benim 22. haftada 410 gram doktor inatla düşük olduğunu, hatta 2.500ün altında doğabilme ihtimali olduğunu söylüyor. Bana normal geliyor ama 😞
Alize1 Ezzggii kan akışı azlığı mi var acaba babada bu hafta kilosu bu kaç gün geriden geliyor dedi kan akışı sağ damarda az mis benim o yüzden bebek beskebeniyir yeterince dedi protein tüket dedi ve coraspirin verdi bi sorun doktorunuza