mugee34 mommy_bee benim şuanda 6 yaşındalar ama yine bilgi amaçlı yazıyım 31 doğum yaptım 1165 digeri 1065 kiloları gayet iyi canım
gulsahgul26 Minecnbs benim bebek 24 hafta 830gram doktor 1 hafta önde ama normal dedi bende eşimde zaten standartların üzerindeyiz ikimizde bence sizinki çok normal
Ayceycev mugee34 ben 14+6 yım yarın bi de bizimki hep 1 hafta önde gidiyordu, bana kilo falan söylerler mi acaba 🤔
Satinnst Melikesvm 31 haftada 1450 gr. Az geldi bana doktor tskip edelim dedi napabilirim kilo alsin diye
Melikesvm Satinnst gunluk 2 3tane muz ye bıde her gun bı avuctan az çig badem bi avuçtan az çig fındık cevız yersen duzene bınecektır ❤️
Satinnst nisafrkn benimde 31 hafta ve 1450 grm Kilo slmiyor mu diye endişeleniyorum. Doktorum takip edelim dedi
obirannea Satinnst bana da sanki bi tık az geldi ama sağlığı yerindeyse takmayın lütfen bende dün gittim 30 haftalık 1972 gr çıktı
archmom Minecnbs benim 25. Haftamda 885 gr dı. İri bebek gibi bişi söylenmedi canım. O haftalarda normal o kilolar 🙏🏻
Minecnbs Ys35 iri bebek normal dogumu zorlastirir o yuzden bu kadar takildim ama bir suru arkadas yazmis hepimiz asagi yukari ayniyiz demekki gayet normal iri falan degil